34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nevjerojatno

Ako ste mislili da vas više ništa ne može iznenaditi: Majstor (55) u podne vozio kamion s 2,55 promila, a nema nikakvu vozačku!
A

Vozača su odveli na triježnjenje, a kad bude priveden na sud, ne piše mu se dobro.

Ne propustite

Sigurno su se nemalo iznenadili i varaždinski policijski službenici u redovnoj kontroli prometa kada su jučer oko podneva zaustavili vozača kamiona u mjestu Greda kod Maruševca.

Naime, za volanom je sjedio postariji gospodin (55), kojem su oko 12.50 sati izmjerili čak 2,55 promila alkohola u krvi!

Tu priči nije kraj: naime, čovjek ne samo da nema vozačku dozvolu za tu kategoriju vozila, policijski službenici ustanovili su da nikad nije položio vozački ispit ni za kakvu kategoriju vozila!

Vozača su odveli na triježnjenje, a kad bude priveden na sud, ne piše mu se dobro.

– Za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje novčane kazne do 5300 eura i kazna zatvora do 120 dana te određivanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od šest mjeseci. Po pravomoćnosti odluke o prekršaju odredit će mu se i 12 negativnih prekršajnih bodova – kazali su u PU varaždinskoj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ferdinantski pozdrav ljetu

FOTO/VIDEO Druži se, priprema fiš i peče riba na Dravi, a sve uz zvuke tamburice

Ferdinantski pozdrav ljetu okupio je danas brojne posjetitelje koji su uživali u predahu od ljetnih vrućina na izletištu sv....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×