15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Župan sa suradnicima posjetio Kalinovac
Ž

Ne propustite

Župan Darko Koren, zamjenici župana Ivan Pal i Darko Sobota, te njihovi suradnici, posjetili su Općinu Kalinovac. Nakon dolaska u Kalinovac u prostorijama Općine održan je radni sastanak kojem su ispred domaćina prisustvovali načelnik Branko Sobota, predsjednik Općinskog vijeća Mirko Kovačev i ravnateljica tamošnje Osnovne škole Mirjana Bazijanec.

Župan je tom prigodom naglasio kako je Općina Kalinovac za mnoge odličan primjer kako treba stvarati klimu u kojoj su svi posvećeni razvoju. 

– Ono što me posebno veseli je način na koji Kalinovčani surađuju sa Županijom. Rijetko iz ove sredine dolaze projekti koji nisu potpuni i ciljano razvojni tako da nemamo drugi izbor nego ih podržati. Posebno sam zadovoljan što ćemo uskoro završiti školu jer uvjeti u kojima se do sada radilo ne zadovoljavaju sve ono što se u ovoj sredini može pokrenuti – rekao je Koren.

Nakon radnog sastanka svi prisutni pošli su u posjet Osnovnoj školi „Ivan Lacković Croata“, gdje su se kratko družili s učenicima i obišli gradilište buduće škole koja bi trebala početi s radom od sljedeće školske godine. Bila je to prilika da nakon službenog dijela po prvi puta kao županijsko vodstvo posjete i prostore crkve Sv. Luke Evanđelista. Župnik Mladen Gorupić upoznao ih je s dosad izvedenim radovima, te najavio planove obnove crkvene ograde i dijela Župnog dvora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Loše prošao

Usamljeni 80-godišnjak javio se mladoj ženi na oglas za vezu, “izmuzli” su iz njega skoro 9000 eura

Jedan usamljeni 80-godišnjak postao je žrtvom prijevare nakon što se javio na oglas iza kojeg je stajao trojac s...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×