17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Jedinstvena instalacija

FOTO Vegeta zona za odmor niknula u centru Koprivnice, građani se mogu družiti u tavi sa žlicom
F

Ova Vegeta instalacija jedinstvena je, kao i sama Vegeta, te na poseban način spaja Podravku, Vegetu i Koprivnicu, poštujući tradiciju, izvornost i autentičnost.

Ne propustite

Vegeta, osim što je glavna u kuhinji, od danas je i na glavnom koprivničkom trgu.

Posebna instalacija u obliku tave sa žlicom, koja je ujedno i zona za odmor, omogućuje sjedenje i druženje usred centra Koprivnice. Poklopac, svojevrsni krov koji se nalazi iznad sjedalica, na sebi ima proreze koji po cijelom prostoru oko instalacije, ovisno o poziciji sunca te igrom svjetla i sjena, na podu ispisuju riječ “Vegeta”.

– Ova Vegeta instalacija jedinstvena je, kao i sama Vegeta, te na poseban način spaja Podravku, Vegetu i Koprivnicu, poštujući tradiciju, izvornost i autentičnost. Kroz moderan pristup prilagođen trenutku zasigurno će privući mnoge i inspirirati ih da zabilježe svoj boravak u Vegeta zoni za odmor – kažu iz koprivničke kompanije.

Foto: Podravka
Foto: Podravka
Foto: Podravka
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

NAKNADA ZA SUĐENJE

Poznat je cjenik suđenja, evo koliko će suci i delegati dobivati za “fućkanje” na županijskim nogometnim travnjacima

Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije, odnosno njegov izvršni odbor, donio je cjenik suđenja i vršenja dužnosti delegata na utakmicama čiji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×