29.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 1. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sve zbog loših rezultata

KAKO DOŠO, TAKO OŠO Bivši strateg Farmaceuta u Bugarskoj dobio ekspresan otkaz: “Sramota kakva nije viđena 40 godina”
K

Stipić je u Bugarskoj nazvan "sramotom kakva nije viđena 40 godina".

Ne propustite

Bivši trener Slaven Belupa, Tomislav Stipić nije se dugo zadržao u Bugarskoj gdje je prije nepuna tri mjeseca preuzeo klupu CSKA Sofije.

Kako piše gol.hr, Stpiću su presudili loši rezultati. Kap koja je prelila čašu bio je poraz od Arde 2:1, četvrti u samo pet odigranih susreta.

– Pokušao je objasniti zašto momčad ne igra dobro, a bugarski Sportal tvrdi da je kao jedan od razloga naveo to što “ne igraju na vlastitom stadionu zbog radova” koji su počeli i prije njegova dolaska u Sofiju. Bugari su otišli korak dalje pa sve nazvali “sramotom kakva nije viđena 40 godina”. No nisu stali na tome, tvrde kako Stipić i dalje “radi probleme klubu” jer ne želi pristati na sporazumni raskid ugovora – istaknuto je na portalu gol.hr.

Dodaju kako Stipić navodno traži da mu isplate sav iznos koju mu pripada do kraja ove sezone na što klub ne želi pristati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sveta nedjelja

FOTO/VIDEO Tisuće vjernika i hodočasnika preplavilo Ludbreg u velikoj procesiji i misnom slavlju

Tisuće vjernika danas je u Ludbregu, vrhunac je proslave Svete Nedjelje u Ludbregu, jedne od najvećih religijskih manifestacija u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×