21.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 1. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Počinio veliki prekršaj

Mladić povezao u BMW-u dvije prijateljice u večernjem izlasku, policija ga uhitila i oduzela mu automobil
M

S obzirom na to da je pokazao žaljenje i obećao da se neće ponoviti te činjenicu da nitko nije oštećen, sud je odlučio vratiti mu BMW.

Ne propustite

Mladić je kažnjen na sudu s 800 eura zato što je jedne ljetne večeri vozio svoj BMW. Problem? To što nije imao vozačku.

Općinski sud u Varaždinu kaznio je 23-godišnjaka spomenutim iznosom jer je jednog dana tijekom srpnja ove godine, malo prije ponoći, odlučio sjesti za volan automobila iako to nije smio. Kako je izjavio na sudu, nazvale su ga dvije prijateljice koje su bile u noćnom izlasku i pitale može li ih povesti kući.

On im je rekao da ne smije i da nema vozačku, no one su inzistirale pa je odlučio ipak to učiniti.

– Nakon upravljanja svega nekoliko kilometara zaustavljen je od strane policije. Nakon toga djevojke su same otišle dalje u pravcu kuće a on je nakon toga uhićen – stoji u obrazloženju suda.

Nakon što je uhićen, BMW mu je privremeno oduzet. Naime, to mu nije bilo prvi puta da čini sličan prekršaj, no prije je bilo “slučajno”.

– Napominje da je ranije prekršaje koje je počinio kad je upravljao vozilom u prometu počinio spletom okolnosti, budući da je morao često odlaziti liječniku zbog narušenog zdravstvenog stanja a nije ga imao tko voziti – naveo je mladić.

S obzirom na to da je pokazao žaljenje i obećao da se neće ponoviti te činjenicu da nitko nije oštećen, sud je odlučio vratiti mu BMW. Tužitelj je predložio kaznu od 18 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije, sud to nije prihvatio.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Summer Cock festival

FOTO/VIDEO Ljubavnici i Đurđevčani se vole! Zarazni hitovi i topla ljetna večer u gradu Picoka prava su kombinacija

Ljubavnici i đurđevačka publika imaju neku vezu, jasno je to svakome tko je bio na Trgu sv. Jurja gdje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×