27.6 C
Koprivnica
Srijeda, 28. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tradicija

Lovci iz svih krajeva Hrvatske gađali glinene golubove i uživali u druženju
L

Već 40 i više godina održavamo ovo natjecanje. Kroz godine smo ga razvijali i pokušavamo ga podići na višu razinu – kazao je Antun Novota, predsjednik Lovačkog društva Srnjak Ludbreg

Ne propustite

Kod Lovačkog doma u Ludbregu za vikend je održano natjecanje u gađanju glinenih golubova u organizaciji Lovačkog društva Srnjak.

Riječ je o tradicionalnom natjecanju u povodu Dana ludbreške Svete nedjelje, a uz lovce s područja Varaždinske te Međimurske i Koprivničko-križevačke županije, na ovo natjecanje dolaze iz svih krajeva Hrvatske.

– Već 40 i više godina održavamo ovo natjecanje. Kroz godine smo ga razvijali i pokušavamo ga podići na višu razinu – kazao je Antun Novota, predsjednik Lovačkog društva Srnjak Ludbreg, uz dodatak kako se posljednjih godina na ovom natjecanju okupi pedesetak ekipa.

– Natječe se u više disciplina tako da svatko može pronaći nešto za sebe i okušati se u natjecanju, a kao i svake godine osigurali smo i vrijedne nagrade. Imamo brojne donatore kojima zahvaljujem na pomoći i ove godine – rekao je Novota za Ludbreške novine.

FOTO: Ludbreške novine
FOTO: Ludbreške novine
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Što se to događa

Već treće tijelo u Dravi u samo nekoliko dana, u rijeci pronađen muškarac

U Dravi je jučer pronađeno još jedno tijelo. Kako javlja virovitičko-podravska policija, oko 13.10 kod mjesta Novi Gradac, u predjelu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×