17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Bolji uvjeti

Završena obnova Gradske sportske dvorane, Grad ukupno uložio više od 140 tisuća eura
Z

Vjerujemo da će ova obnova značajno poboljšati uvjete za sve sportaše, rekreativce i posjetitelje te da ćemo zajedno uživati u još boljem iskustvu korištenja naše sportske dvorane, rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić

Ne propustite

Kako su izvijestili iz ludbreške gradske uprave, završeni su radovi na obnovi Gradske sportske dvorane u Ludbregu.

– Kroz projekt su provedeni opsežni zahvati radi osiguranja kvalitetnijeg i ugodnijeg prostora za sve naše korisnike – sportaše, rekreativce i posjetitelje. Uklonjeni su stari svjetlarnici i limeni opšavi, a montiran je čelični plastični pokrov. Također je obnovljen gromobranski sustav te su postavljeni čelični profili koji osiguravaju dodatnu stabilnost i dugovječnost strukture – kažu u Gradu.

Osim navedenih radova, na krovu dvorane, kroz osnivanje prava služnosti, omogućeno je i postavljanje solara od strane privatnog investitora.

– Ova obnova predstavlja važnu investiciju za našu zajednicu. Ponosni smo što naši sportski klubovi i dalje mogu koristiti dvoranu potpuno besplatno, a uz ovakva ulaganja osiguravamo kvalitetne uvjete za razvoj sporta i rekreacije u našem gradu. Ulaganja u Gradsku sportsku dvoranu od 2022. do 2024. godine iznosila su 140.800,50 eura, dok je samo u 2024. godini uloženo 110.875,00 eura.

– Vjerujemo da će ova obnova značajno poboljšati uvjete za sve sportaše, rekreativce i posjetitelje te da ćemo zajedno uživati u još boljem iskustvu korištenja naše sportske dvorane – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

FOTO: Grad Ludbreg
FOTO: Grad Ludbreg
FOTO: Grad Ludbreg
FOTO: Grad Ludbreg
FOTO: Grad Ludbreg
FOTO: Grad Ludbreg
FOTO: Grad Ludbreg
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

NAKNADA ZA SUĐENJE

Poznat je cjenik suđenja, evo koliko će suci i delegati dobivati za “fućkanje” na županijskim nogometnim travnjacima

Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije, odnosno njegov izvršni odbor, donio je cjenik suđenja i vršenja dužnosti delegata na utakmicama čiji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×