26.8 C
Koprivnica
Srijeda, 28. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Summer Cock Festival

Raspjevani vikend u sklopu Summer Cock Festivala, u petak hitovi neponovljivog Balaševića, u subotu dolaze Ljubavnici
R

Gradska turistička zajednica posljednji kolovoški vikend odlučila je završiti raspjevano i to sa popularnim glazbenim grupama koji će sigurno na Trg sv. Jurja privući sve one željne dobre zabave i svirke!

Ne propustite

Summer Cock Festival i posljednjeg vikenda u kolovozu donosi pregršt glazbenog sadržaja za Picoke i njihove goste.

Iz đurđevačke Gradske uprave poručili su kako je gradska turistička zajednica posljednji kolovoški vikend odlučila završiti raspjevano i to sa popularnim glazbenim grupama koji će sigurno na Trg sv. Jurja privući sve one željne dobre zabave i svirke.

– U petak s početkom u 21 sat na trgu će se sigurno okupiti svi oni koji vole pjesme nezaboravnog Đorđa Balaševića. Bezvremenske Đoletove hitove izvodit će jedan od najboljih hrvatskih tribute bendova Ringišpil. Oni će Đoletov “Ringišpil”, “Vasu Ladačkog”, “Devojku sa čardaš nogama” i druge hitove, svirati izvrsno i autentično, upravo kako bi to radio i sam Balašević – naglasili su.

Subota je pak rezervirana za popularnu grupu Ljubavnici, koja dolazi na Trg sv. Jurja. S nastupom grupa započinje u 21 sat. Đurđevačku će publiku oduševiti svojim najpoznatijim hitovima “Ona voli me” i “Sve mi uzmite”, “Oko zeleno”, “Ništa nije slučajno”…

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

VLAKOM NA MORE

Želite vlakom na more? HŽ kaže ne može! U svojoj posebnoj akciji preskočili su Podravinu i Prigorje, pitali smo zašto

Ljeto ulazi u svoju posljednju fazu, a upravo je to period kojeg brojni sugrađani koriste kako bi tamo potražili...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×