17.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 1. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Glazbeni vikend

Predstavljen Križevci Blues Festival, osim nastupa odličnih izvođača posjetitelje očekuje izložba i predstavljanje knjige
P

Koncertni program kreće u 20,00 sati pa će tako u petak nastupiti Odin S & Westsiders, Harpoon Blues Band i Sunnysiders dok u subotu nastupaju Bok Blues, Small House Brown i Tomislav Goluban

Ne propustite

U Atriju Gradske knjižnice Franjo Marković predstavljen je program Križevci Blues Festivala koji počinje u petak, 30. kolovoza.

Detaljan program predstavila je direktorica Turističke zajednice grada Križevaca Olinka Gjigaš i prilikom toga naglasila kako su Blues Festival doveli u Križevce na inicijativu jednog njihovog glazbenika i fotografa.

Foto: Grad Križevci

– Ovdje imamo prvi puta priliku vidjeti od početnika u bluesu koji više nisu tako početnici pa do kreme hrvatske blues scene – rekla je.

Istaknula je kako dva bluesom ispunjena dana počinju u petak od 19,30 sati otvorenjem izložbe fotografija Čarolija bluesa i predstavljanjem knjige Zamrznuta glazba (Ex libris) uglednog hrvatskog glazbenog kritičara, novinara, fotografa i autora Davora Hrvoja.

Koncertni program kreće u 20,00 sati pa će tako u petak nastupiti Odin S & Westsiders, Harpoon Blues Band i Sunnysiders dok u subotu nastupaju Bok Blues, Small House Brown i Tomislav Goluban.

Zadovoljstvo što će imati prilike nastupiti na prvom Križevci Blues Festivalu naglasio je ispred Sunnysidersa Boris Hrepić Hrepa.

Foto: Grad Križevci

– Križevci su i prije bili na svjetskoj blues karti, prvenstveno zbog blues emisije koju Mladen Lončar godinama vodi. Ona je poznata u svijetu po svim stranim izvođačima koji su preko Mladena Lončara promovirali svoj blues upravo preko Križevaca u hrvatski eter – rekao je.

Zadovoljstvo realizacijom ovog festivala izrazio je i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško.

Foto: Grad Križevci

– Iznimno mi je drago najaviti prvi Križevci Blues Festival. Mislim da su Križevci i inače poznati po tradiciji glazbe, a mislim da će ovaj festival dodati još jednu dodatnu notu – zaključio je Šaško.

Foto: Grad Križevci

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Summer Cock festival

FOTO/VIDEO Ljubavnici i Đurđevčani se vole! Zarazni hitovi i topla ljetna večer u gradu Picoka prava su kombinacija

Ljubavnici i đurđevačka publika imaju neku vezu, jasno je to svakome tko je bio na Trgu sv. Jurja gdje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×