20.1 C
Koprivnica
Petak, 6. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Osuvremenjivanje

Gradu dodijeljeno 30 tisuća eura za digitalizaciju izrade prostornih planova
G

Ovaj projekt nastavak je kontinuiranih napora Grada Ludbrega da ulaže u digitalizaciju, energetsku učinkovitost i održivi razvoj, čime se jačaju temelji za bolju kvalitetu života svih stanovnika, istaknuli su u Gradu Ludbregu

Ne propustite

U Županijskoj palači u Varaždinu, uz prisutnost župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka i Branka Bačića, potpredsjednika Vlade RH te ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, dodijeljene su odluke i potpisani ugovori o financiranju važnih projekata. Radi se o izradi prostornih planova nove generacije (eplanova), strategijama zelene urbane obnove te projektima energetske obnove zgrada javnog sektora.

Grad Ludbreg, koji je dobio 30.000 eura bespovratnih sredstava, sudjelovat će u osuvremenjivanju i digitalizaciji izrade prostornih planova. Ova sredstva omogućit će dodatni iskorak prema smanjenju administrativnih opterećenja građana, poslovnih subjekata i investitora, te prema povećanju efikasnosti u upravljanju prostorom i resursima.

– Drago nam je što ćemo uspješno realizirati još jedan projekt radi povećanja efikasnosti. Ovo je važan korak za budućnost našeg grada i cijele zajednice – izjavio je gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić.

Ovaj projekt nastavak je kontinuiranih napora Grada Ludbrega da ulaže u digitalizaciju, energetsku učinkovitost i održivi razvoj, čime se jačaju temelji za bolju kvalitetu života svih stanovnika, istaknuli su u Gradu Ludbregu.

FOTO: Grad Ludbreg
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Objavio Ured za demografiju

POTPORA ZA DJECU Pogledajte gdje se “isplati” imati djecu u našoj županiji, u jednom gradu 10.000 eura za treće dijete!

Da se može i pojedinačnim novčanim stimulacijama utjecati na povećanje broja djece najbolji je dokaz grad Novska. Naime, oni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×