34.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 2. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Novi projekt

U Kloštru Podravskom pripremaju nove sportske i kulturne aktivnosti za djecu, Pavlović: Pozivam roditelje da prijave svoje mališane
U

Općini je odobreno gotovo 30.000 eura za ovaj projekt u koji se predviđa uključenje 50-ero učenika.

Ne propustite

Općini Kloštar Podravski Ministarstvo demografije i useljeništva nedavno je odobrilo 28.700 eura za pilot projekt sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole.

Kako su poručili iz Općine, projekt uskoro započinje sa svojom provedbom.

– Aktivnosti koje će se provoditi kroz ovaj projekt su kulturno-umjetničke aktivnosti, odnosno likovna radionica i glazbom kroz kreativni pokret – radionica plesa i pjesme. Osim toga, provodit će se i sportske aktivnosti.  Ciljana skupina su djeca od 6 do 10 godina, odnosno djeca predškolskih programa i djeca od I. do IV. razreda osnovne škole s područja Općine Kloštar Podravski. Projektom je predviđeno uključivanje 50-ero djece – naglasili su.

Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski pojasnio je kako je vrlo bitno da se za ove aktivnosti animira djecu, ali i roditelje.

– Općina veliki naglasak stavlja na mlade, što pokazuje i ovaj program koji je namijenjen našim najmanjim sumještanima. Želja nam je da roditelji shvate kakve aktivnosti se pružaju njihovoj djeci te koji su benefiti istih. Sve informacije za uključivanje svoje djece u predložene aktivnosti roditelji mogu dobiti u Igraonici LINA – kazao je načelnik te pozvao roditelje da prijave svoju djecu na spomenute aktivnosti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nadzor prometa

Opet se “leti” po koprivničkoj obilaznici, rekorder probio ograničenje za 50 na sat

Novi tjedan, staro mjesto. Tijekom vikenda naša je policija, kako to i rade svaki tjedan, pojačano kontrolirala promet i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×