23.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 2. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nadzor prometa

Opet se “leti” po koprivničkoj obilaznici, rekorder probio ograničenje za 50 na sat
O

Od petka do nedjelje zabilježeno je 130 prometnih prekršaja.

Ne propustite

Novi tjedan, staro mjesto. Tijekom vikenda naša je policija, kako to i rade svaki tjedan, pojačano kontrolirala promet i zabilježila brojne prometne prekršaje. Tako su uhvatili i vozača koji je najviše prekoračio dopuštenu brzinu, a uhvatili su ga opet na zaobilaznoj cesti u Koprivnici.

Kao što je već poznato, riječ je u dijelu Podravske magistrale prije Štaglinca gdje je postavljena i nova kamera za nadzor brzine. U nedjelju u 16.25 uhvaćen je vozač koji je automobilom vozio 108 kilometara na sat, a ograničenje je 60.

Također, neslavna rekorderka po promilima bila je 43-godišnjakinja o kojoj smo pisali – ona je “napuhala” 2,27 promila u nedjelju u 2.15.

Dodajmo da je od petka do nedjelje zabilježeno 130 prometnih prekršaja, od čega 57 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 18 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, osam prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, tri prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i prekršaj nepropisnog korištenja mobitela.

Dama uhvaćena u gluho doba noći potpuno pijana za volanom, sud joj “odrezao” više od 1.500 eura

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Moda na špici

Ženstvena haljina golog struka predobro stoji lijepoj Koprivničanki, nema tko je nije primijetio

Ova predobra haljina definitivno nam je privukla pozornost u vikend šetnji s objektivom. Fino odmjerena i otmjena, a u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×