22.9 C
Koprivnica
Srijeda, 4. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nevjerojatno

ZAMISLI DRSKOST Peterančan ušetao u koprivničku policiju i na “porti” pokazao pištolj – plastični!
Z

Pištolj se nalazio na pojasu remena hlača, a to je vidno uznemirilo policajca jer isti nije mogao procijeniti da li je to igračka ili oružje.

Ne propustite

Nevjerojatnu drskost pokazao je jedan 59-godišnjak iz Peteranca, mjesta kod Koprivnice. Naime, on je ušetao u zgradu policije u Koprivnici i pred policajcem podigao majicu kako bi mu pokazao da za opasačem ima pištolj?! Ipak – plastični.

– On je u ožujku, u 10.50 sati u zgradi Policijske uprave Koprivničko-Križevačka u Koprivnici narušavao javni red i mir. Djelatniku pričuvne policije koji radi na “porti” podizanjem svoje majice pokazao je plastični pištolj crne boje. Pištolj se nalazio na pojasu remena hlača, a to je vidno uznemirilo policajca jer isti nije mogao procijeniti da li je to igračka ili oružje – doznajemo iz prekršajnog naloga.

Dotični je šaljivac kažnjen s 210 eura, no plati li u roku onda mu se smanjuje na 140 eura. Inače, radi se o kazni manjoj od zakonskog minimuma. Što je navedeni pokušao postići nije jasno.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ljeto u centru

Kakav ljetni modni prizor, divna Koprivničanka pršti od vedrine i očarava jednim posebnim komadom

Divna "špicerica" privukla nam je oko objektiva u centru Koprivnice svojim ležernim ljetnim stilom koji pršti od vedrine. Nekad ne...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×