29 C
Koprivnica
Srijeda, 4. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u spomen na Stjepana Kamenečkog

Starigrad je domaćin šahovskog turnira za mlade, očekuje se velik broj sudionika, evo kako se prijaviti
S

Sudjelovanje na turniru je besplatno za sve sudionike

Ne propustite

Ovog vikenda u Domu kulture u Starigradu održava se tradicionalni šahovsku turnir za djecu i mlade u spomen na Stjepana Kamenečkog, koprivničkog šahiste i trenera najmlađih šahista.

– Na turniru se očekuje od 60 do 80 šahista s područja Koprivničko-križevačke i okolnih županija. Turnir se igra u četiri kategorije, do devet, 12, 16 i 20 godina s tempom od 30 minuta plus 30 sekundi dodatka za svaki odigrani potez, te se boduje se za hrvatsku nacionalnu rejting listu – rekli su organizatori.

Pretprijave za turnir primaju se do 6. rujna u 20 sati na e-mail vlado.karagic@gmail.com, a prijave u subotu do 9.30 sati na dan održavanja turnira.

Sudjelovanje na turniru je besplatno za sve sudionike.

Organizatori turnira su šahovski klubovi Koprivnica i Podravka te Ivan Dvoržak iz Zrinskog Topolovca, uz podršku Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije i Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice.

Foto: ŠŠK Koprivnica
Foto: ŠŠK Koprivnica
Foto: ŠŠK Koprivnica
Foto: ŠŠK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nesreća

Kakva ideja! Motociklist se vozio po traci za bicikliste dok ga nije udario automobil, prevezen je hitno u bolnicu

Motociklist je ozlijeđen jučer u prometnoj nesreći koja se dogodila u Nedelišću u susjednoj Međimurskoj županiji. Kako kažu u policiji,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×