19.1 C
Koprivnica
Srijeda, 4. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pune ruke posla

Vatrogasci triput intervenirali – gasili automobil i željezničke pragove
V

Jučer su pak dobili dojavu o potrebi saniranja srušenih stabala u mjestu Globočec, Cvjetna ulica. Stabla su se srušila na cestu, a sve je brzo riješilo devetero njihovih vrijednih članova te uklonilo čak i ona stabla koja su prijetila padanjem na cestu

Ne propustite

Pune ruke posla imali su ludbreški vatrogasci u posljednja četiri dana, kada su čak triput morali intervenirati.

Prvo su u subotu dobili dojavu o požaru automobila u Ulici Ivana Gundulića u Ludbregu. No, kad su došli na mjesto vidjeli su da se radi o požaru unutrašnjosti automobila kojeg su uspjeli pogasiti prolaznici s djelatnicima policije. Oni su provjerili stanje i obavili sanaciju.

Jučer su pak dobili dojavu o potrebi saniranja srušenih stabala u mjestu Globočec, Cvjetna ulica. Stabla su se srušila na cestu, a sve je brzo riješilo devetero njihovih vrijednih članova te uklonilo čak i ona stabla koja su prijetila padanjem na cestu.

Posljednju intervenciju imali su večeras oko 17 sati, kad su dobili dojavu o požaru otvorenog prostora na željezničkom kolodvoru u Ludbregu. Sedmorica vatrogasaca intervenirala su i pogasila požar drvenih pragova na željezničkom kolosijeku.

– Pristupamo gašenju brzonavalnim vitlom te sanaciji. Ostajemo na dežurstvu do odlaska teretnog vlaka s kolosijeka i prolaska putničkog vlaka te vršimo provjeru ostalih pragova u okolice zapaljenih – kazali su u DVD-u Ludbreg.

FOTO: DVD Ludbreg
FOTO: DVD Ludbreg
FOTO: DVD Ludbreg
FOTO: DVD Ludbreg
FOTO: DVD Ludbreg
FOTO: DVD Ludbreg
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PANIC ROOM FESTIVAL

FOTO/VIDEO Koprivnički Kampus bio je domaćin trap festivala, brojni mladi uživali uz najveće hitove do jutarnjih sati

Koprivnička udruga RockLive uz već poznati istoimeni festival proteklog je vikenda započela još jednu festivalsku priču, održan je Panic...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×