29 C
Koprivnica
Srijeda, 4. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Hitna vozila ozlijeđene u bolnicu

TEŠKA NESREĆA Tri osobe stradale u sudaru na jugozapadu županije, policija istražuje što se dogodilo
T

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje kako bi rasvijetlila što se dogodilo i tko je i u kojoj mjeri kriv. 

Ne propustite

Prilično teška nesreća dogodila se jučer u popodnevnim satima na jugozapadu županije, na području Svetog Ivana Žabnog. Kako doznajemo u policiji, do sudara dva auta došlo je oko 17.40. U to vrijeme 50-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom splitske registarske oznake te, prema policiji, snosi sigurno dio krivnje.

– Dolaskom do raskrižja i nepropisnog skretanja ulijevo došlo je do sudara s osobnim automobilom zagrebačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 77-godišnji vozač. On je pak u tom trenutku pretjecao vozilo splitske registarske oznake. Nakon sudara vozilo splitske registarske oznake je sletjelo van kolnika u putni jarak – ističu u policiji.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 50-godišnji vozač, 44-godišnja putnica iz osobnog vozila splitske registarske oznake i 72-godišnja vozačica iz osobnog vozila zagrebačke registarske oznake. Zasad još nije poznato njihovo stanje, nakon što ih je više vozila hitne pomoći prevezlo u bolnicu. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje kako bi rasvijetlila što se dogodilo i tko je i u kojoj mjeri kriv.

Meteorolozi najavili “ubojicu Ljeta”, ne vjerujemo: Pljusak, tuča, olujni vjetar, temperature padaju na 20 – u našem kraju!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nesreća

Kakva ideja! Motociklist se vozio po traci za bicikliste dok ga nije udario automobil, prevezen je hitno u bolnicu

Motociklist je ozlijeđen jučer u prometnoj nesreći koja se dogodila u Nedelišću u susjednoj Međimurskoj županiji. Kako kažu u policiji,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×