31.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 8. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Spektakl

U utorak Jazz festival, stiže jedinstveni Jeff Berlin Trio
U

Jeff Berlin Trio, kako kažu organizatori, redefinira granice suvremenog jazza, a sastavljen je od trojice najcjenjenijih i najinovativnijih glazbenika na međunarodnoj glazbenoj sceni

Ne propustite

Ovogodišnji Križevci Jazz Festival održat će se u 10. rujna s početkom u 20 sati. U križevački Klub kulture stiže jedinstveni Jeff Berlin Trio koji, kako kažu organizatori, redefinira granice suvremenog jazza, sastavljen od trojice najcjenjenijih i najinovativnijih glazbenika na međunarodnoj glazbenoj sceni.

– Uz jedinstvenu kombinaciju talenta, iskustva i strasti, Jeff Berlin, Dennis Chambers I Jorge Vera na pozornicu donose eksplozivnu fuziju besprijekorne tehnike i duboke izražajnosti. Ovaj trio predstavlja savršenu fuziju trojice glazbenika koji, iako dolaze iz različitih iskustava i stilova, dijele istu strast prema glazbi i želju za istraživanjem novih zvučnih teritorija. Na pozornici, Jeff Berlin, Dennis Chambers i Jorge Vera stvaraju vibrantan i angažiran glazbeni dijalog, u kojem je svaka nota ispunjena emocijama i virtuoznošću. Rezultat je glazbeno iskustvo koje nadilazi žanrove i ostavlja publiku očaranu i inspiriranu – kažu u Klubu kulture.

Vrata Kluba kulture otvaraju se u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat. Ulaznice se prodaju po cijeni od 10 eura, a mogu se kupiti u pretprodaji na Entrio.hr i Mail Boxes Etc.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uz dan općine

FOTO/VIDEO Nakon mise, popodne je u Drnju rezervirano za nastup folkloraša, a potom slijedi – nogomet!

Drnjančanke i Drnjančani danas slave dan svoje Općine koji pada na blagdan Rođenja Djevice Marije ili Malu Gospu. Kao...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×