30.7 C
Koprivnica
Subota, 7. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Treće kolo

[1. ŽNL] Starigradu na noge stiže Podravec, Sloga odlazi kod susjeda u Peteranec, Rudar lovi prve bodove
[

Kolo započinje u subotu utakmicom u Starigradu, dok se preostalih šest susreta igra u nedjelju.

Ne propustite

Iznimno zanimljivi susreti očekuju nas ovog vikenda kada je na rasporedu treće kolo Prve županijske nogometne lige.

Kolo počinje danas derbijem kola u Starigradu gdje istoimenom domaćinu u goste dolazi trenutno vodeći Podravec. Iako se Starigrad nalazi tek na 11. mjestu na prvenstvenoj ljestvici riječ je o momčadi koja je puno kvalitetnija. Starigrad je pomalo neočekivano u prošlom kolu poražen u Koprivničkim Bregima. O Podravcu ne treba previše govoriti, prva dva kola nastavili su u pobjedničkom tonu kakvog su imali gotovo cijelu prošlu sezonu. Vjerujemo da će to tako biti i ove sezone te se Podravec s pravom smatra jednim od većih favorita za osvajanje naslova prvaka.

Preostalih šest susreta igra se u nedjelju

Jedan od najzanimljivijih susreta igra se u Peterancu gdje će Panoniji u goste doći veliki susjedski rival Sloga iz Koprivničkog Ivanca. Sloga je nešto bolje ušla u sezonu te se s četiri boda nalazi na četvrtom mjestu. Panonija je u prošlom kolu izgubila u Hlebinama, dok je u prvom kolu remizirala u Herešinu. Biti će ovo možda i najteža utakmica dosad za nedjeljne domaćine, no istovremeno i prva domaća utakmica ove sezone.

U spomenuti Herešin u nedjelju dolazi Miklinovec. Domaći Omladinac u dva susreta upisao je dva remija, dok je Milinovec u prvom kolu remizirao u Novigradu da bi u prošlom kolu s šest komada torpedirao Rudar. Ako će Miklinovec i u nedjelju biti raspoložen kao prošle subote, crno se piše domaćem Omladincu.

Posljednjeplasirani Rudar na domaćem terenu u Glogovcu dočekuje Dravu iz Podravskih Sesveta. Rudar nakon dva uzastopna poraza očajnički treba bodove kako bi se digao s dna prvenstvene ljestvice. No otežavajuća okolnost po domaćine je ta što im u goste dolazi, trenutno uz Podravec, jedina ekipa koja ima 100 postotan učinak. Nedjeljni domaćini morat će dati 120 posto od sebe ne bi li došli do pokojeg boda.

Druga Drava, ona iz Novigrada Podravskog, na domaćem terenu dočekuje Graničar iz Novog Virja. Drava je prošle sezone uz Lipu iz Hlebina, gotovo cijelu sezonu bila kanta za napucavanje. No došla je nova sezona koju je Drava započela remijem protiv Miklinovca, da bi u prošlom kolu izgubila od imenjaka iz Podravskih Sesveta. U nedjelju im dolazi jedna od momčadi protiv kojih bi trebali uzeti pokoji bod, posebno na domaćem terenu.

Mladost iz Koprivničkih Bregi nakon ugodnog iznenađenja u prošlom kolu kada su s 1:0 na domaćem terenu svladali Starigrad, u nedjelju odlazi u Vojakovac. Riječ je o jednom od najzahtjevnijih gostovanja lige. Domaća Viktorija nije najbolje ušla u sezonu. U dva susreta upisala je tek bod, tako da Bregovci na krilima prošlotjedne pobjede mogu u nedjelju priželjkivati pozitivan rezultat.

U posljednjem susretu kola Prekodravcu u Ždalu dolazi Lipa iz Hlebina. Umjetnici su nakon nakon poraza od Podravca u prvom kolu, prošlog vikenda na domaćem terenu s 1:0 svladali Panoniju. Prekodravac je pak nakon golijade protiv Mladosti iz Koprivničkih Bregi kad su s 6:1 slavili, u prošlom kolu pretrpio još veći poraz. Podravec ih je s čak 9:1 rastavio na “proste faktore”. Hoće li se uspjeti ponovno sastaviti za umjetnike iz Hlebina ili će ih i oni samo prebojati kao zid zgrade u zagrebačkoj Dubravi, to ćemo saznati u nedjelju.


Raspored trećeg kola Prve županijske nogometne lige:

07.09.2024 17:00 Starigrad NK Starigrad – NK Podravec
08.09.2024 17:00 Ždala NK Prekodravac – NK Lipa
08.09.2024 17:00 Vojakovac NK Viktorija – NK Mladost Bregi
08.09.2024 17:00 Novigrad Podravski NK Drava (NP) – NK Graničar (NV)
08.09.2024 17:00 Glogovac NK Rudar (G) – NK Drava (PS)
08.09.2024 17:00 Herešin NK Omladinac – NK Miklinovec
08.09.2024 17:00 Peteranec NK Panonija – NK Sloga

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miholjanec

FOTO/VIDEO Fratrov zdenec prava je idila u prirodi, posjetitelji se okupili na misi, priredili im i pravo iznenađenje

Fratrov zdenec u Miholjancu danas vrvi od posjetitelja. Ovo idilično izletište mjesto je druženja i obilježavanja 101. godišnjice postavljanja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×