20.7 C
Koprivnica
Petak, 6. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Hlebine

U najavi je velika Gulašijada u našoj općini, prijavite se! Objavili i detaljne uvjete, sretni će biti i posjetitelji
U

Nakon ocjenjivanja sav gulaš će se podijeliti mještanima i posjetiteljima - doznajemo u Hlebinama. 

Ne propustite

U sklopu Dana općine Hlebine, najavljena je velika tradicionalna gulašijada. Organizatori iz Turističke zajednice Središnja Podravina ističu kako će se održati na igralištu NK Lipa u Hlebinama u subotu 14. rujna od 13 do 18 sati.

– Prve tri ekipe dobivaju nagrade koje osiguravaju organizator i pokrovitelji. Za kuhanje goričnog gulaša predviđeno je vrijeme do 17 sati kada slijedi degustacija i ocjenjivanje te proglašenje pobjednika i podjela nagrada. Nakon ocjenjivanja sav gulaš će se podijeliti mještanima i posjetiteljima – doznajemo u Hlebinama.

Ekipa se sastoji od dva člana, a kotizacija od 5 eura uplaćuje se na dan i na mjestu održavanja natjecanja. Organizator osigurava 3 kg mesa (svinjetina) po ekipi, 1,5 kg krumpira, pitku vodu za kuhanje i stol za ekipe.

– Natjecatelji donose: kotlić sa stalkom (minimalno 5 litara, maksimalno 10 litara), plinski
plamenik ili drva, začine (po vlastitom izboru) i kulinarski pribor. Ocjenjivačka ekipa od tri profesionalna kuhara će ocjenjivati bodovima od 1 do 10. Ocjenjivat će se sljedeće: boja, izgled, miris, ljutina, okus i gustoća – poručili su.

Prijave se primaju u Turističkoj zajednici područja Središnja Podravina na brojeve 048/621-283 i 099 161 0855 ili na e-mail: info@tzp-sredisnja-podravina.hr najkasnije do srijede, 11. rujna 2024.!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu prvi put

Zdravkec se zaigrao: Štenderom razbio izlog trgovine u Imbriovcu, ovog podravskog “pirata” zanimao je samo rum!

Već osuđivani podravski 24-godišnjak, iako pod uvjetnom kaznom, nije se mogao oduprijeti porivu da na nedopušteni način dođe do...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×