32.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Jarci i rubnjaci

U Koprivničkom Ivancu kreću radovi vrijedni pola milijuna eura, općina moli mještane za strpljenje
U

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela Općine Koprivnički Ivanec - poručio je. 

Ne propustite

Iz Općine Koprivnički Ivanec obavijestili su javnost kako počinju radovi na zacjevljenju cestovnih jaraka i postavljanju velikog cestovnog rubnjaka u Vinogradskoj ulici u Koprivničkom Ivancu. Usto kreće i asfaltiranje županijskog dijela ulice.

Vrijednost radova je 390.156,65 eura. Jarci i rubnjaci rješavat će se s obje strane županijskog dijela ceste, počevši od Crkve sv. Ivana Krstitelja pa sve do spoja sa ulicom Braće Radića. Usto, riješit će se i problem oborinske odvodnje postavljanjem novih slivnika.

– Usporedno, u suradnji sa Županijskom upravom za ceste Križevci asfaltirat će se kompletni županijski dio Vinogradske ulice, od Crkve sv. Ivana Krstitelja pa sve do spoja sa ulicom Braće Radića. Ukupna vrijednost radova je 126.479,98 eura. ŽUC će sufinancirati 80 posto, a Općina Koprivnički Ivanec ostalih 20 posto – navodi načelnik Zoran Vrabelj.

Zoran Vrabelj
Načelnik Zoran Vrabelj // Foto: Ivan Balija

Načelnik moli mještane općine, posebno stanovnike Vinogradske ulice u Koprivničkom Ivancu, za strpljenje dok se radovi ne završe, a sve u cilju ljepšeg, boljeg i sigurnijeg izgleda općine. Usto, poručio je mještanima koji imaju u skoroj budućnosti u planu spajanje svojih objekata na vodovodnu, kanalizacijsku ili plinsku mrežu da se obavezno čim prije jave u prostorije Općine Koprivnički Ivanec.

– Bitno je dogovoriti izvođenje radova prije nego li krenu. Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela Općine Koprivnički Ivanec – poručio je.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Treće kolo

[ELITNA LIGA] Vodeća Mladost u derbiju kola odlazi u Jembrovec, poslastica za sve nogometoljupce u Drnju, Bratstvo odlazi u Kalinovac

Pred nama je već treće kolo Elitne lige. Kolo počinje u subotu kada se prema rasporedu s početkom u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×