25.4 C
Koprivnica
Petak, 6. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Uhićen je

Nova krađa kondenzata kod Đurđevca, ovaj put po “plin” potegnuo 60-godišnjak iz okolice Zagreba
N

Sumnja se kako je počinio kazneno djelo krađe, i on se dao u krađu plinskog kondenzata kod Đurđevca.

Ne propustite

Kako upravo doznajemo, đurđevačka policija privela je kraju kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 60-godišnjakom s područja Zagrebačke županije. Sumnja se kako je počinio kazneno djelo krađe, i on se dao u krađu plinskog kondenzata kod Đurđevca.

– Sumnjamo da je 4. rujna ove godine u večernjim satima nedaleko Sirove Katalene, koristeći ilegalni priključak, neovlašteno se priključio plastičnim crijevom na cjevovod i točio plinski kondenzat u plastične spremnike – navodi policija.

krađa kondenzata
Ilustracija // Foto: ingimage.com

On je zatečen u počinjenju kaznenog djela te je na mjestu događaja uhićen. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku. Krađa kondenzata, pogotovo na đurđevačkom području redovno puni stupce crne kronike, a policija sve češće patrolira tim dijelom.

Mladići se “prikopčali” na cjevovod i istočili 600 litara plinskog kondenzata kraj Đurđevca, policija ih uhvatila na djelu

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obojica su uhićeni

Burna noć za policiju, ulovili djedicu koji je vozio s više od 2 promila, a onda i mladića koji im se opirao

Dvojica vozača noćas su uhićena u Križevcima. Kako su poručili iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, prvi je 65-godišnjak koji je jučer...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×