28.2 C
Koprivnica
Petak, 6. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dan općine Hlebine

Podravska općina slavi svoje dane, najavljeni odlični sadržaji, a ljubimci mještana slave svoj veliki 100. rođendan
P

Ne propustite

Rujan je rezerviran za brojne sadržaje u povodu proslave Dana općine Hlebine. Ova podravska općina svoj dan slavi na blagdan Presvetog Imena Blažene Djevice Marije 12. rujna, kad je najavljena i svečana sjednica Općinskog vijeća.

Jedan od središnjih događaja, navode u Općini, bit će proslava velike 100. obljetnice osnutka hlebinskog nogometnog kluba Lipa. Osim njih, u organizaciju proslave uključile su se i sve druge udruge te brojni mještani. Ribolovci Drave od 6. do 8. rujna najavljuju Šaranski kup na Velikom jezeru u Gabajevoj Gredi, Hlebinski slikari i kipari naive postavit će svoju godišnju izložbu slika i skulptura u srijedu 11. rujna 2024. u 19 sati.

Brojni događaji u Hlebinama

– Na Dan Općine u četvrtak 12. rujna, osim svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Hlebine bit će upriličeno i otvorenje apartmana Perunika i Shtala u Gajevoj ulici. Ova dva apartmana u vlasništvu Jovice Rađenovića svoja vrata imaju otvorena za goste i posjetitelje od ovoga proljeća te predstavljaju novo odredište za turiste u Podravini. Apartmanski kompleks nazvan Domaći berek karakterizira autentični izgled i vrhunska uređenost. Ovo će biti prilika za njihovo službeno predstavljanje javnosti – naveli su u Hlebinama.

Vidovo u Hlebinama
Klub Lipa slavi 100 godina! // Foto: NK Lipa Hlebine

Već smo najavili i tradicionalno natjecanje u pripremi goričkog gulaša u subotu 14. rujna, a posjetitelje pozivaju neka dođu na igralište NK Lipa već od 13 sati. U nedjelju 15. rujna hlebinski župnik mons. Josip Đurkan slavit će svetu misu u župnoj crkvi sv. Katarine, u Društvenom domu u 19 sati će članovi Glumišne družine iz Virja i Književno-medijskog kutka KUD-a Ivan vitez Trnski iz Novigrada Podravskog izvesti pučku dramu…

Pogledaje DETALJNIJI RASPORED PROSLAVE OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Udruga Mali princ

FOTO Ni vrući ljetni dani nisu zaustavili članove Malog princa, žonglirali su, posjetili Ludbreg, Hrvatsku Saharu, kuhali, slavili rođendane…

Kolovoz je tradicionalno za većinu udruga sinonim za odmor od aktivnosti i prilika za ljetni odmor, no ne i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×