25.4 C
Koprivnica
Petak, 6. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Novo lice

Slaven Belupo traži novog direktora, raspisali su i natječaj, evo uvjeta koje morate ispuniti
S

Podsjetimo, o odlasku Aleksovskog već se neko vrijeme neslužbeno govori, a osim njega već je otišao i glasnogovornik kluba Luka Šarlija.

Ne propustite

Slaven Belupo raspisao je natječaj za radno mjesto direktora kluba nakon što je dosadašnji direktor Aleksandar Aleksovski najavio odlazak s te funkcije.

Kako stoji u natječaju, kandidati moraju imati visoku stručnu spremu, radno iskustvo od tri do pet godina na upravljačkim funkcijama, aktivno znanje engleskog jezika, poznavati rad na računalu, imati vozačku B kategorije. Poželjno je imati i tri do pet godina iskustva na upravljačkim funkcijama u nogometu. Probni rok je šest mjeseci.

Također, iz kluba navode da imaju pravo ne odabrati nikoga od prijavljenih kandidata i poništiti natječaj bez obrazloženja.

Više detalja možete vidjeti na službenim stranicama kluba.

Podsjetimo, o odlasku Aleksovskog već se neko vrijeme neslužbeno govori, a osim njega već je otišao i glasnogovornik kluba Luka Šarlija. Tko će voditi Farmaceute s direktorske pozicije, ostaje za vidjeti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obojica su uhićeni

Burna noć za policiju, ulovili djedicu koji je vozio s više od 2 promila, a onda i mladića koji im se opirao

Dvojica vozača noćas su uhićena u Križevcima. Kako su poručili iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, prvi je 65-godišnjak koji je jučer...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×