28.2 C
Koprivnica
Petak, 6. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Aglomeracija u završnoj fazi

Križevački Radnik s partnerima već postavio 85 kilometara vodne mreže i kanalizacije te 3500 priprema za priključke!
K

Tako se i tijekom kolovoza nastavilo izvođenje radova u brojnim naseljima na širem križevačkom području.

Ne propustite

Da će aglomeracija biti naporna i zahtjevna znalo se i prije nego li je počela, no križevački Radnik i njihovi partneri Zagorje gradnja iz Zagreba ovaj posao odrađuju i više nego li kvalitetno. Tako se i tijekom kolovoza nastavilo izvođenje radova u brojnim naseljima na širem križevačkom području. Radnik i Zagorje gradnja dosad su postavili čak 85 kilometara vodne mreže i kanalizacije i osigurali čak 3500 priprema za priključke!

– Radovi se trenutno izvode na sustavu odvodnje u prigradskim naseljima Mladine, Cubincu, Majurcu, Križevačkoj Poljani, G. Brckovčini, Pesku te Vrbovečkoj ulici, Radničkom dolu, Potočkoj ulici i Pušći. Rekonstrukcija vodovodne mreže izvodi se u ulici F. Markovića, K. Heruca, F. Galovića i Mladinama, a rekonstrukcija odvodnje u odvojcima ulice Krunoslava Heruca – doznajemo iz Vodnih usluga Križevci, nositelja projekta.

Križevački Radnik s partnerima

Pojašnjavaju kako se u u ulici Frana Supila izvode radovi rekonstrukcije vodoopskrbne mreže i odvodnje sa kućnim priključcima te mole građane za razumijevanje i poštivanje privremene prometne regulacije i korištenje obilaznih pravaca.

aglomeracija križevci
Foto: Grad Križevci

– Sveukupno je do sada u vodoopskrbi izgrađeno i rekonstruirano 24.850 metara vodovodne mreže te 1450 priprema za vodovodne kućne priključke i 61.800 metara odvodnje te 1990 priprema za kućne priključke odvodnje. Dodajmo i kako se za gradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda III. stupnja pročišćavanja i kapaciteta 21.000 ES očekuje se izdavanje građevinske dozvole – navode u Vodnim uslugama.   

U međuvremenu nabavljena je i oprema za redovito održavanje sustava vodoopskrbe i odvodnje, a isporučena su sva vozila: traktor, kombinirani bager, kamion i dva kombi vozila, specijalno vozilo za čišćenje sustava odvodnje, inspekcijsko vozilo CCTV i specijalno vozilo za ispumpavanje i odvoz sabirnih jama pet kubičnih metara.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Udruga Mali princ

FOTO Ni vrući ljetni dani nisu zaustavili članove Malog princa, žonglirali su, posjetili Ludbreg, Hrvatsku Saharu, kuhali, slavili rođendane…

Kolovoz je tradicionalno za većinu udruga sinonim za odmor od aktivnosti i prilika za ljetni odmor, no ne i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×