28.5 C
Koprivnica
Subota, 7. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Meteorolozi najavili

IZDRŽITE JOŠ MALO Doznajemo kad nam se sprema olujno nevrijeme, a kad će nam trebati čak i jakne!
I

U četvrtak ponovno promjena, a u petak - ne biste vjerovali temperature će pasti ispod 15 stupnjeva!

Ne propustite

Najavljivalo se kako je pred nama tako zvani “ubojica ljeta”, promjena koja nam nosi olujno nevrijeme, pljusak i drastičan pad temperatura. Sad je posve jasno kako meteorolozi nisu pogriješili. Promjena vremena stiže nam u noći na ponedjeljak.

– Još u nedjelju uz južinu vrlo toplo i vruće, ali oblačnije. Prema kraju dana pljuskovi su sve vjerojatniji u Gorskoj Hrvatskoj, a u ponedjeljak će se proširiti na cijelu unutrašnjost. Obilna kiša past će ponajprije u gorskim predjelima i unutrašnjosti Dalmacije. Posve stabilno neće biti ni u utorak. Od ponedjeljka temperatura zraka oko prosjeka za početak rujna – navela je za HRT Tomislava Hojsak, dipl. ing. iz DHMZ-a.

Pogledajte prognozu za sljedeći petak!?

Prema mnogim modelima, za područje Podravine i Prigorja najavljena je promjena vremena i izražena mogućnost olujnog nevremena i grmljavine u noći na ponedjeljak od 2 ujutro. Temperature bi u ponedjeljak trebale pasti, ponegdje čak i ispod 20 stupnjeva. Od utorka do četvrtka malo stabilnije no temperature ne bi trebale se dizati iznad 25. Naravno, i dalje ostaje mogućnost lokalnih promjena. U četvrtak ponovno promjena, a u petak – ne biste vjerovali temperature će pasti ispod 15 stupnjeva! Čini se da bi nam mogle zatrebati i jakne pa se dobro pripremite.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Živo je, slavi se

FOTO “Potegnuli” smo na špicu u naš predivan prigorski grad i uživali, pogledajte samo te prizore

Danas je živo u Križevcima, slavi se zaštitnik grada, sv. Marko Križevčanin, a brojni sadržaji namamili su građane u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×