25.1 C
Koprivnica
Utorak, 10. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nesvakidašnje

U kružnom toku napala ga dva psa. Pao je s motocikla i završio u bolnici
U

Psi su u vlasništvu 54-godišnjakinje koja nije poduzela sve mjere da ne izađu na cestu bez nadzora, kažu u policiji

Ne propustite

U bizarnoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 18.30 ozlijeđen je 39-godišnji vozač motocikla, izvijestila je varaždinska policija.

Nesreća se dogodila kada je ušao u kružni tok prometa, krećući se u smjeru Luke Ludbreške.

– Tada je motociklom udario u jednog od dva psa koji su nasrtali s obje strane vozila. Pritom je izgubio ravnotežu i pao na kolnik na lijevi bok, pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno – izvijestili su iz varaždinske Policijske uprave.

Dodali su kako su psi zatečeni na kućnoj adresi, a kako je utvrđeno, u vlasništvu su 54 godišnjakinje koja nije poduzela sve mjere da ne izađu na cestu bez nadzora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kreće sezona

Podravka otvara sezonu derbijem protiv Lokomotive, Obrvan: Krim je bio izazovan psihički i fizički, no cure će biti spremne!

Sutra u 19 sati za koprivničku ekipu počinje nova rukometna sezona u najjačem rangu. Podravkašice otvaraju s jedinim konkurentom,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×