12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 12. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U Galeriji Mijo Kovačić

Proslavljeni koprivnički pisac Marko Gregur predstavlja novi roman: Knjiga se čita, kritike su i više nego odlične, a već je prevedena i na talijanski
P

Ljiljana Avirović roman je već prevela na talijanski i u ozbiljnim je dogovorima s jednim nakladnikom, vidjet ćemo što će biti, naglasio je Gregur.

Ne propustite

Poznati koprivnički pisac Marko Gregur ima novi roman. Riječ je o djelu Ekspozicija tame koje će biti predstavljeno danas u Galeriji Mijo Kovačić u Koprivnici.

Predstavljanje je najavljeno za 19 sati, a roman će uz Gregura predstaviti urednik Kruno Lokotar te promotor Mario Kolar.

– Ekspozicija tame moj je četvrti roman, ukupno osma knjiga. Objavljen je u lipnju u nakladničkoj kući Hena Com. Urednik je opet, sad već šestog mog naslova, Kruno Lokotar – naglašava Gregur.

Dodaje kako su prve kritike i više nego odlične.

– Vjerujem da će ovaj roman, koji se u jednom, geografskom i vremenskom te dijelom tematskom smislu, nastavlja na Vošickog, također zaživjeti. Knjiga se čita, čitatelji se javljaju, sve ide svojim putem, a Ljiljana Avirović roman je već prevela na talijanski i u ozbiljnim je dogovorima s jednim nakladnikom, vidjet ćemo što će biti – pojasnio je autor.

Gregur je zaključio kako urednik Lokotar, koji je s njim radio na svim romanima i ponajbolje poznaje njegov rad po prirodi stvari, kaže da je ovo njegov najbolji roman.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4. kolo

[ELITNA LIGA] Derbi kola u Cvetkovcu, vodeći Kloštrani dočekuju Ferdinandovac, Močile na gostovanju “kod kuće” u Kunovcu

Pred nama je četvrto kolo Elitne nogometne lige koje baš kao i prethodna tri kola, donosi sedam iznimno zanimljivih...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×