26.3 C
Koprivnica
Srijeda, 11. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Do 17. rujna

Glasajte za naš županijski EU projekt Razvoj kompetencija, konkurencija za izbor najboljeg u zemlji je jaka
G

U konkurenciji je više od 60 projekata iz čitave zemlje.

Ne propustite

Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu EU je projekt koji je sastavni dio Centra kompetencija Koprivničko-križevačke županije, a sada za njega možete glasati u natječaju za izbor najuspješnijih EU projekata u Hrvatskoj.

Ovaj projekt, navode u Županiji, prijavljen je u kategoriji „Doprinos obrazovanju, znanosti i inovacijama“. Inače, izbor petu godinu u nizu provodi Jutarnji list, u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj, portalom župan.hr, a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Glasati možete do 17. rujna 2024., a posebno za naš županijski projekt OVDJE.

U konkurenciji je više od 60 projekata iz čitave zemlje. Inače, naš Centar kompetencija jedan je od tek tri uspješno dovršena i funkcionalna Centra od čak 25 prijavljenih u zemlji. Njegova vrijednost premašila je čak 10 milijuna eura.

– Uspostava Županijskog Centra kompetencija je uz infrastrukturu, opremu i znanje, omogućila učenicima da po završetku školovanja budu spremni za tržište rada i pronađu posao na području Koprivničko-križevačke županije – poručili su iz Koprivničko-križevačke županije koja je formalno bila partner u provođenju projekta čiji je nositelj i prijavitelj koprivnička Obrtnička škola.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kiša je došla, ali prekasno

FOTO/VIDEO Podravinu pogodila rijetko viđena suša, Denis Samošćanec: Štete su ogromne, a u budućnosti će biti sve gore i gore

Na području gotovo cijele Koprivničko-križevačke županije župan Darko Koren nedavno je donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode suša. Suša...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×