26.3 C
Koprivnica
Srijeda, 11. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Iz gradskog proračuna

Grad Koprivnica upravo je malim poduzetnicima pomogao s 93.000 eura! Pogledajte tko je dobio koliko novca
G

Najviše je novca izdvojeno za subvencioniranje nabave strojeva i opreme.

Ne propustite

Iz gradskog proračuna financiraju se potpore male vrijednosti, malim poduzetnicima s područja Grada Koprivnice. Bio je objavljen i natječaj, a sada je i poznato u koju namjenu i kome je otišlo čak 93.000 eura bespovratnih subvencija.

Za subvencioniranje uvođenja IT sustava i aplikacija u poslovanje izdvojeno je 4312 eura, za subvencioniranje troškova poduzetnika početnika oko 6900 eura te subvencioniranje troškova izrade projektnih prijedloga za sufinanciranje iz fondova Europske Unije još 2900 eura.

Najviše je novca izdvojeno za subvencioniranje nabave strojeva i opreme, ukupno nešto manje od 74.200 eura. Za subvencioniranje izlaganja na sajmovima izdvojeno je  oko 1700 eura, za troškove stručnog osposobljavanja i usavršavanja zaposlenika nešto više od 1000 eura, za troškove smještaja djece u dječjim vrtićima ili obrtima za čuvanje djece oko 1300 eura te certificiranje proizvoda i procesa 670 eura.

Tko je dobio i koliko novca pogledajte OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kiša je došla, ali prekasno

FOTO/VIDEO Podravinu pogodila rijetko viđena suša, Denis Samošćanec: Štete su ogromne, a u budućnosti će biti sve gore i gore

Na području gotovo cijele Koprivničko-križevačke županije župan Darko Koren nedavno je donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode suša. Suša...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×