12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 12. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
EU potpora

FOTO Hlebine danas slave svoj dan, jedan od poklona mještanima je i prekrasno novo dječje igralište
F

Kako ističu u Općini, udio Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade iznosi 14.175 eura...

Ne propustite

Već smo pisali o brojnim EU potporama koje su stigle na područje općine Hlebine. Jedna od njih je i ona za poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2024. godini.

Hlebinčani su opremili dječje igralište u sklopu dječjeg vrtića, a ukupna investicija iznosi 21.625 eura. Kako ističu u Općini, udio Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade iznosi 14.175 eura, dok je Općina iz proračuna izdvojila 7450 eura.

– Navedenim sredstvima nabavljeno je i ugrađeno šest igrala, toranj bubi bazen, ljuljačka s dvije zaštitne, gumene sjedalice, pješčanik, vlak Orient Ekspres, lokomotiva s dva vagona, dječji most, komplet za sjedenje, stol i dvije lupe i dva koša za otpatke – otkrivaju.

Dodajmo i kako u popodnevnim satima Hlebinčani i formalno slave Dan općine svečanom sjednicom Vijeća. Pratite izvještaj na epodravina.hr

dječje igralište

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pronašli ga

Ulov kraj klijeti u Novigradu, 52-godišnjak uzgajao ilegalne “biljčice” od tri metra

Policija je uhvatila 52-godišnjaka koji se već neko vrijeme bavio uzgojem marihuane u Novigrada Podravskog. Kako navode, dovršili su kriminalističko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×