16.3 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dan u prirodi

Biciklijada odgođena zbog lošeg vremena, organizatori odredili novi datum
B

Nadamo se da ćete biti s nama u novom terminu te da ćemo zajedno uživati u ovoj sportskoj avanturi na svježem zraku - zaključili su iz BSV-a Ludbreg

Ne propustite

ŠRD BSV Ludbreg obavijestilo je kako se biciklijada, planirana za ovu nedjelju, odgađa.

– Kao organizatori Crazyhill Bic biciklijade sa žaljenjem javljamo da se ovogodišnja biciklijada, koja je bila planirana za ovu nedjelju, mora odgoditi zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Trenutna vremenska prognoza ne obećava poboljšanje, a sigurnost i ugodno iskustvo svih sudionika nam je na prvom mjestu – kazali su i dodali:

Novi termin Crazyhill Bic biciklijade je 29. rujna 2024. (nedjelja). Vjerujemo da će nam novi datum donijeti ljepše vrijeme i još bolju atmosferu za sve sudionike. Na nama je omogućiti svim biciklistima da uživaju u predivnim stazama i prirodi našeg kraja, bez ugrožavanja sigurnosti. Nadamo se da ćete biti s nama u novom terminu te da ćemo zajedno uživati u ovoj sportskoj avanturi na svježem zraku – zaključili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prigoda

[IMENDAN] Puno je slavljenika, čestitajte im!

Današnji slavljenici su Lovro, Lovorka, Vjenceslav i Slavko! Lovro je lukav, optimističan, vješt, realističan i ohrabrujuć. Lovorka je lukava, odlučna, vatrena,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×