9.6 C
Koprivnica
Petak, 13. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Predivna prigoda

FOTO Marija cijeli život posvetila Crvenom križu, oni je iznenadili za 90. rođendan
F

Tvoj život je inspiracija svima nama i neizmjerno smo sretni što si dio naših života – napisala joj je ravnateljica Mirjana Jerbić

Ne propustite

Ludbrežanka Marija Rešetar prije nekoliko dana obilježila je svoj 90. rođendan. Da joj taj dan ne bude kao i svi ostali pobrinuli su se djelatnici Crvenog križa Ludbreg, koji su je iznenadili tortom i posjetom te joj izmamili suze na oči.

Baku Mariju obišle su ravnateljica ludbreškog Crvenog križa Mirjana Jerbić te gerontodomaćica Ljiljana Triplat, koja je i inače obilazi.

FOTO: Gradsko društvo Crvenog križa Ludbreg

Marija Rešetar, kazala nam je Jerbić, sve je samo ne obična umirovljenica. Život je posvetila pomažući drugima, godinama volontirajući u Crvenom križu te je pravi primjer ljudske dobrote i posvećenosti.

Osim toga, njene zlatne ruke kroz godine su izradile na stotine ručnih radova, među kojima i predivne haljine, ručno izvezene. U jednoj od njih ravnateljica Jerbić nedavno je obranila magistarski rad, a riječ je o haljini koju je baka Marija sašila i ukrasila prije 50 godina i posudila je ravnateljici posebno za tu prigodu.

FOTO: Gradsko društvo Crvenog križa Ludbreg

Danas živi sama i živi je dokaz da se dobro dobrim vraća jer joj danas pomažu oni kojima je ona pomagala godinama. Iako u godinama, priča nam Jerbić, baka Marija još je uvijek vitalna i lucidna, ima svoj vrt i cvijeće te joj nikad nije dosadno.

Teško je riječima iskazati zahvalnost toj divnoj ženi, kazala nam je ravnateljica, koja joj je posvetila nekoliko stihova u povodu rođendana.

FOTO: Gradsko društvo Crvenog križa Ludbreg

– Jučer smo proslavili tvojih nevjerojatnih 90 godina, ispunjenih ljubavlju, nesebičnim davanjem i nevjerojatnom kreativnošću! Tvoj život, bogat prekrasnim ručnim radovima i godinama volonterskog rada u Crvenom križu, primjer je prave ljudske dobrote i posvećenosti. Srce ti je uvijek bilo otvoreno za druge, od volontiranja do nesebičnog darivanja, i upravo ta ljubav prema ljudima čini te tako posebnom. Kroz sve godine tvoje pomoći drugima, sada je Crveni križ taj koji pomaže tebi, što je divan znak poštovanja i zahvalnosti za sve što si činila. Neka te prati zdravlje, sreća i ljubav u svakom trenutku koji dolazi, baš kao što si ti svima oko sebe nesebično darivala kroz cijeli život. Tvoj život je inspiracija svima nama i neizmjerno smo sretni što si dio naših života – napisala joj je ravnateljica Mirjana Jerbić.

FOTO: Gradsko društvo Crvenog križa Ludbreg
FOTO: Gradsko društvo Crvenog križa Ludbreg
FOTO: Mirjana Jerbić/ Haljina koju je baka Marija sašila prije 50 godina predivan je ručni rad
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zbog maratona

Sutra se zatvara dio gradskih, državnih i lokalnih prometnica i usmjerava na obilazne pravce

Iz križevačke gradske uprave izvijestili su kako će zbog održavanja 15. Županijskog polumaratona „Kalnik-Križevci '24 – KTC“ i „5....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×