9.6 C
Koprivnica
Petak, 13. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Novosti

Vegeta nakon desetak godina dobiva novi i moderniji izgled, na redizajnu radila svjetski poznata agencija
V

Ne propustite

Vegeta dobiva novi vizualni izričaj nakon gotovo deset godina od zadnjeg osvježenja.

Elementi dizajna Vegete izmijenjeni su na način da naglase ono najprepoznatljivije – kuhara, tipografiju i plavu boju. Logotip Vegete je moderniji, Vegeta kuhar je pojednostavljen te mu je dodan poljubac, a promjena je i uvođenje elementa mužara sa sastojcima Vegete.

vegeta
Foto: Podravka

Novi izgled Vegete predstavljen je na poslovnom sajmu REWE Für Sie 2024. u njemačkom Kölnu.

– Ovaj je sajam, koji organizira jedan od vodećih njemačkih i europskih trgovačkih lanaca, prigoda za predstavljanje novog izgleda Vegete, s obzirom na jačanje Podravkine pozicije i njenih ključnih brendova, posebice na tržištima zapadne Europe. Strategija usmjerenosti na tržište zapadne Europe već je u prvih šest mjeseci ove godine dala rezultate pa je upravo u Njemačkoj zabilježen izniman rast prodaje. U odnosu na isto razdoblje lani u segmentu Prehrane prihodi od prodaje na tržištu Njemačke rasli su čak 78,4 posto, čemu je u najznačajnijoj mjeri doprinijela Vegeta – kažu iz koprivničke kompanije.

– Vegetu smo učinili atraktivnijom, modernijom i bližom potrošačima širom svijeta. Na projektu smo radili vrlo studiozno i s velikom pažnjom kako bi se uravnotežilo povijesno nasljeđe i prepoznatljivost Vegete s očekivanjima novih generacija potrošača. Odabrani dizajn je testiran i izuzetno pozitivno ocijenjen na nekoliko tržišta što je jako važno u osiguravanju postavljenih strateških ciljeva – ostvariti globalnu prisutnost i prepoznatljivost Vegete te zadržati snažnu lidersku poziciju u prodaji dodataka jelima u Europi. Redizajnom ambalaže zadržavamo temelje prepoznatljivosti Vegete prenoseći potrošačima ono najvažnije – užitak izvrsnog okusa jela pripremljenog s Vegetom – istaknuo je Krunoslav Bešvir, glavni direktor za Poslovne programe i direktor Poslovnog programa Kulinarstvo.

vegeta
Foto: Podravka

Projekt redizajna Vegete realiziran je u suradnji sa svjetski uglednom agencijom za strateški marketing BrandOpus sa sjedištem u Londonu. BrandOpus je agencija koja posluje diljem svijeta i ima ekspertizu osmišljavanja dizajna koji će biti privlačan na različitim tržištima, od Njemačke preko Hrvatske pa sve do Australije.

– Bilo nam je zadovoljstvo surađivati s Podravkom na redizajnu Vegete koja ima status ikone. Tijekom razvoja novog dizajna željeli smo zadržati sve karakteristične i prepoznatljive značajke te im udahnuti novi život i značenje. Novi dizajn odražava našu želju da Vegeta ima značajnu ulogu u kuhinjama potrošača diljem svijeta i da im pomogne pokazati najbolje od sebe u svakom jelu koje pripremaju – rekao je direktor agencije Daniel Wegrzyn.

Vegeta u novom ruhu prvo će se naći će na policama njemačkih trgovina, a u hrvatskim trgovinama potrošači će ju moći pronaći početkom 2025. godine.

vegeta
Foto: Podravka
vegeta
Foto: Podravka
vegeta
Foto: Podravka
vegeta
Foto: Podravka
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

paleta boja za hladnije dane

Stigla je nova Galko kolekcija: Neodoljivi modeli torbi u prekrasnim nijansama

U novoj Galko kolekciji ističe se paleta boja koja savršeno odražava duh hladnijih mjeseci. Svaka nijansa u kolekciji pažljivo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×