11.5 C
Koprivnica
Utorak, 17. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Đurđevac

TEŠKA NESREĆA U GORICAMA Uzeo mu prednost, obojica prevezena u bolnicu, jednome izmjerili 1,91 promila!
T

Naknadno mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu.

Ne propustite

Dvije su osobe stradale u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u goricama kod Đurđevca. Naime, oko 14.40 sati u vinogradskom predjelu nedaleko Đurđevca došlo je do nesreće koju je, navode u PU koprivničko-križevačkoj, skrivio 64-godišnji vozač.

– Upravljao je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja, uzeo je prednost prolaska osobnom automobilu koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 47-godišnji vozač. Došlo je do sudara dvaju vozila – doznajemo u policiji.

U prometnoj nesreći oba vozača su ozlijeđena, a po primanju liječničke dokumentacije bit će poznato u kakvom su stanju. Naravno, nakon nesreće alkotestirali su 64-godišnjaka, a test je pokazao 1,91 promila. Naknadno mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu. Policija nastavlja istragu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Samo ćemo reći, vauuu!!! Smjela modna diva u ciklama kompletu ostavila nas je bez daha

Baš smo bez riječi. Prekrasno. Ova hrabra i smjela dama prkosi ovim tmurnim jesenskim danima ovim prekrasnim kompletom boje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×