11.5 C
Koprivnica
Utorak, 17. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Upozorili smo vas

Brojna policija u našoj županiji na cestama do kraja tjedna, neće gledati kroz prste, a u srijedu ni ne pomišljajte raditi gluposti
B

U srijedu 18. rujna obilježit će se Dan bez poginulih u prometu, a taj će dan policija pojačati preventivno-represivne aktivnosti.

Ne propustite

Od danas, 16. pa sve do do 22. rujna na području Policijske uprave koprivničko-križevačke, kao i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, provodit će se pojačane preventivno-represivne aktivnosti radi suzbijanja najtežih prometnih prekršaja iz skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ – brzina, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa te nepropisna upotreba mobitela za vrijeme vožnje.

Dodaju, u srijedu 18. rujna obilježit će se Dan bez poginulih u prometu.

– Tog će se dana u svim policijskim upravama na području Republike Hrvatske dodatno pojačati preventivno-represivne aktivnosti policije radi suzbijanja najtežih prometnih prekršaja. Također, cilj je smanjiti broj poginulih u prometu na nulu, barem na jedan dan – dan u kojem nitko neće poginuti na europskim cestama – kazali su u PU koprivničko-križevačkoj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Samo ćemo reći, vauuu!!! Smjela modna diva u ciklama kompletu ostavila nas je bez daha

Baš smo bez riječi. Prekrasno. Ova hrabra i smjela dama prkosi ovim tmurnim jesenskim danima ovim prekrasnim kompletom boje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×