15.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Mogu se žaliti

SUKOB ZBOG DIRANJA Jedan vikao: “Kakve imaš probleme, odje*i!” Drugi izvukao teleskopsku palicu i počeo mahati
S

Kad je drugookrivljeni izašao van iz vozila, iz pojasa je izvadio teleskopsku palicu te njome mahao.

Ne propustite

Ne znamo, no pretpostavljamo da se sukob dogodio zbog “nervoze”, i to kod poznatog koprivničkog trgovačkog centra Kaufland. Bilo je to početkom ove godine u popodnevnim satima. Zagrepčanec se namjerio na Koprivničanca. Prema sudskom rješenju da se iščitati kako se jednome nije svidjelo to što je drugi dirao njegov auto?!

Prvi je, doznajemo, glasno vikao i galamio drugookrivljenom poznaniku što mu on ima dirati automobil, a potom je više puta otvorio vrata automobila kako ovaj ne bi mogao krenuti kući. Kad je drugookrivljeni izašao van iz vozila, iz pojasa je izvadio teleskopsku palicu te njome mahao. To mu je bio “faul” jer se radi o oružju “D” kategorije.

Drugi je pak narušavao javni red i mir jer je prvookrivljenom: “Tko si ti i kakvih problema imaš? Odje*i!” Obojica su dobila novčane kazne. Prvi koji je mahao teleskopom dobio je ukupno 240 eura za platiti, a njegov “suparnik” 90 eura. Obojica imaju pravo prigovora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prekogranična suradnja

Fuček i Mahović Mađarima predstavili turističku i kulturnu ponudu Đurđevca

U mađarskom gradu Zalaegerszeg održan je Info dan u sklopu prekograničnog projekta Interreg V-A Hungary-Croatia. Turističku, kulturnu te prirodnu baštinu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×