18.7 C
Koprivnica
Petak, 27. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zahvalili Lipovcu

Trener đurđevačkog Graničara dao ostavku na društvenoj mreži, momčad čeka težak ispit u subotu
T

Inače, treninge i vođenje seniorske ekipe privremeno će preuzeti dosadašnji pomoćnik Krešimir Maronić.

Ne propustite

Da nešto ne štima u đurđevačkom Graničaru, igrački i rezultatski, jasno je nakon šest odigranih kola u 3. HNL. U takvim situacijama sasvim je normalno da “glavom” prvi plati trener. Jer, jedna pobjeda i jedan remi nakon šest kola te dioba pretposljednjeg mjesta nikako ne mogu zadovoljiti apetite u Đurđevcu.

– Trener seniora Zvonko Lipovac podnio je ostavku na mjesto trenera prve ekipe iz moralnih razloga. Sada bivši trener podnio je ostavku u zajedničku grupu s igračima na društvenim mrežama, čime je obavijestio igrače o svom odlasku. O istom je obavijestio i Upravu kluba – poručili su iz Graničara i dodali…

Graničar (Đ) - Tomislav Drnje
Bivši trener Lipovac // Foto: Vedran Tkalec

– Hvala treneru Zvonku Lipovcu na više od dvije godine angažmana u kojem su postignuti jedni od najboljih rezultata u povijesti Kluba. Prije svega osvajanje naslova prvaka Prve ŽNL sa samo jednim porazom te dugi niz nepobjedivosti u ligi koji je trajao više od godine dana – istaknuli su iz kluba te poručili da će mu vrata uvijek biti otvorena.

Inače, treninge i vođenje seniorske ekipe privremeno će preuzeti dosadašnji pomoćnik Krešimir Maronić, a Uprava aktivno radi na novom imenu koje će povesti seniore u što kraćem roku. Graničar, dodajmo sljedeće kolo igra u subotu u 16 sati kod kuće. Protivnik im je momčad Poleta iz Svetog Martina na Muri. Oni su trenutno trećeplasirana momčad i jedina bez poraza u cijeloj ligi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Križevačko Gradsko vijeće

Majdak: Javni prijevoz je megalomanija, a novi vrtić pretvara se u još jedan promašaj gradske vlasti

Pred križevačkim gradskim vijećnicima danas se našlo čak 20 točaka dnevnog reda, među kojima godišnja financijska izvješća Komunalnog poduzeća...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×