19.3 C
Koprivnica
Petak, 27. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U bakinom krilu

Mali folkloraši predstavit će pjesme i plesove svoga kraja, uživat će se i u tradicionalnim slasticama
M

Glavni dio programa počinje u subotu svečanim mimohodom sudionika ulicama Koprivnice u 18 sati.

Ne propustite

Ovog vikenda Koprivnica će postati središte dječjeg folklornog stvaralaštva, održat će se 16. Međunarodni susreti dječjih folklornih grupa „U bakinom krilu“.

Sudjelovat će šest folklornih grupa iz Hrvatske, Austrije i Slovenije. Tako će uz Folklorni ansambl „Koprivnica“ nastupiti i dječja folklorna skupina Fürnitz iz Austrije, ŠKUD „Verine zvezdice“ iz Slovenije, KUD „Šokadija“ iz Starih Mikanovaca, KUD „Seljačka sloga“ iz Donje Dubrave te KUD Sesvete.

Glavni dio programa počinje u subotu svečanim mimohodom sudionika ulicama Koprivnice
u 18 sati. Mimohod će biti uvod u koncert koji će se održati u Domu mladih Koprivnica s početkom u 18.30.

– Prije početka koncerta posjetitelji će imati priliku uživati u slatkim okusima zavičaja, gdje će svaka grupa u predvorju dvorane predstaviti tradicionalna jela i slastice svojeg kraja – otkrili su organizatori. U nedjelju 29. rujna održat će se plesna radionica za sudionike festivala.

Spomenimo da je ulaz uz donaciju od 4 eura, a festival organizira Folklorni ansambl „Koprivnica“, uz podršku Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, Saveza Alpe-Jadran, Komunalca Koprivnica i Dergez pekara.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Križevačko Gradsko vijeće

Majdak: Javni prijevoz je megalomanija, a novi vrtić pretvara se u još jedan promašaj gradske vlasti

Pred križevačkim gradskim vijećnicima danas se našlo čak 20 točaka dnevnog reda, među kojima godišnja financijska izvješća Komunalnog poduzeća...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×