17.1 C
Koprivnica
Petak, 27. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Gotovi radovi

NOVI ASFALT Mještani dva naselja napokon spojeni, u tri faze modernizirali čak 5,4 kilometra prometnice
N

Sretan sam što će mještani sada mnogo lakše i sigurnije putovati - naveo je Koren.

Ne propustite

Kako to i biva nakon završetka radova, svečano je otvorena posljednja dionica upravo modernizirane lokalne ceste od naselja Rijeka Koprivnička prema Malom Pogancu, a ova dionica odnosi se na naselje Rijeka Koprivnička.

Uz župana Darka Korena tu je bio i zamjenik mu Ratimir Ljubić, domaći načelnik Općine Sokolovac Vlado Bakšaj te ravnatelj ŽUC-a Križevci Dragutin Guzalić, kao i izvođači. Riječ je o modernizaciji zadnje od ukupno tri dionice, dužine 1180 metara.

– Ona se realizirala u suradnji Županijske uprave za ceste Križevci i Općine Sokolovac sukladno ugovoru o sufinanciranju radova u omjeru od 70 prema 30 posto. Od 2018. godine u tri faze je modernizirano ukupno 5,4 kilometra prometnice – navode u ŽUC-u.

S otvorenja nove dionice (( Foto: Kckž

Radovi na trećoj dionici su iznosili 120 tisuća eura. Župan Koren je istaknuo:

– Sretan sam što će mještani sada mnogo lakše i sigurnije putovati te bih zahvalio Općini na dugogodišnjem partnerstvu sa ŽUC-om, s kojim sjajno surađuje. Sokolovac je, naravno, prostorno jedna od najvećih općina u našoj županiji s velikim brojem prometnica koje zahtijevaju sanaciju i modernizaciju – istaknuo je Koren.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Predan u pritvor

UŽAS KRAJ KOPRIVNICE Muškarac u kući napao ženu (62), teško ju je ozlijedio

Muškarac je završio u pritvor zbog nasilnog ponašanja prema bliskoj 62-godišnjakinji, javila je policija. Provedeno je kriminalističko istraživanje na 32-godišnjakom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×