22.6 C
Koprivnica
Petak, 27. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ima se, može se

IMA SE Starija gospođa (73) se zaljubila na internetu, “doktoru” koji je htio brak uplatila čak 68.000 eura?!
I

U ovom slučaju radi se o primjeru romantične prijevare tako da upozoravamo na ovakve oblike - ističu u policiji.

Ne propustite

Nevjerojatan slučaj stiže nam iz susjedne nam Bjelovarsko-bilogorske županije. Naime, starija gospođa (73) toliko se zaljubila u jednog doktora u nekom tamo udaljenom kampu da mu je dala u godinu dana pravo bogatstvo. Naravno, sve je to prevara.

– U četvrtak jedna je 73-godišnjakinja s bjelovarskog područja prijavila da je prije otprilike godinu dana preko društvene mreže stupila u kontakt s nepoznatom osobom. Predstavila joj se kao cijenjeni doktor koji se nalazi u jednom kampu gdje je ratno stanje i da je udovac koji je zainteresiran doći k njoj i s njom sklopiti brak – navode u policiji.

Ona je nakon toga tijekom godine na na razne bankovne račune u inozemstvu za cijenu avionske karte, pratnje do aerodroma, ležarinu prtljage i razne druge razloge uplatila oko 68 tisuća eura. Tek nakon toga je shvatila da je prevarena.

– U ovom slučaju radi se o primjeru romantične prijevare tako da upozoravamo na ovakve oblike jer u današnje vrijeme nema tog ratnog područja ili nekog drugog mjesta da osobe nemaju mogućnosti raspolagati novcem – ističu u policiji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

FOTO Podravka organizirala susret sa svojim kooperantima, Dalić: Imamo 250 proizvođača i udruga diljem Hrvatske, rezultati su odlični

Podravka je i ove godine organizirala susret sa svojim poljoprivrednim kooperantima, odnosno proizvođačima voća i povrća. Događaj koji je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×