16.8 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Mržnja?

Hlebinčan vikao susjedu da je “hadezeovska s*inja”, lopov i ništ’ koristi pa mu uputio nekoliko krošea u glavu
H

Naravno, tužitelji se, kao i okrivljeni imaju pravo žaliti na kaznu.

Ne propustite

Rekli bismo “samo” 120 eura kazne dobio je nepravomoćno jedan 58-godišnji Hlebinčan nakon što je drsko napao poznanika, tukao ta i stiskao rukom za vrat! Osim toga vrijeđao ga je da je lopov, pa i da je “hadezeovska s*inja”.

– Bilo je to 19. svibnja ove godine u 14.25 sati, u mjestu Delovi. Na makadamskom putu na polju okrivljeni je narušavao javni red i mir. Prilikom mimoilaženja svojim osobnim automobilom mimoilazio i autom oštećenog sumještanina krenuo je s vikanjem. Prvo ga je verbalno napao riječima: „hadezeovska s*inja, kradljivac, ništ koristi, ukrao si zlatni lančić svojoj ženi” i slično – navode na sudu u prekršajnom nalogu.

Potom ga je fizički napao, više puta ga je zatvorenom šakom udario u glavu, a potom ga je stiskao rukom za vrat. Naravno, tužitelji se, kao i okrivljeni imaju pravo žaliti na kaznu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pristupačno

U đurđevačkom rasadniku krenula je prodaja maćuhica

Komunalne usluge Đurđevac obavještavaju svoje korisnike da počinju s jesenskom prodajom maćuhica i ostalog bilja iz vlastitog uzgoja koje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×