15.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pojačana akcija

KAKVA “ŽETVA” Policija u jednom danu kaznila 23 pijana vozača, više ih je bilo uhićeno
K

Najviše ih je bilo, doznajemo, na području Policijske postaje Koprivnica. Policija je izdvojila neke...

Ne propustite

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke tijekom subote i noći na nedjelju, policija je provodila preventivno-represivnu akciju. Pojačano su nadzirali vozače pod utjecajem alkohola ili droga te mlade vozače.

Tom prilikom su zaustavili 125 vozača te utvrdili 54 prekršaja, od čega 23 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola. Najviše ih je bilo, doznajemo, na području Policijske postaje Koprivnica. Policija je izdvojila neke:

– Oko 20.30 sati u Kalinovcu zatečena je 41-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,81 promila. Također, odbila se podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu. Vozačica je uhićena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak – navela je policija i dodala:

– U sitne noćne sate, oko 1.25 sati u Koprivnici u Vinodolskoj ulici zatečen je 36-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,43 promila. I on se odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu. Vozač je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Dodali su kako je nekih sat kasnije, u 2.36 sati u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića zatečen 48-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,12 promila. Vozač je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prekogranična suradnja

Fuček i Mahović Mađarima predstavili turističku i kulturnu ponudu Đurđevca

U mađarskom gradu Zalaegerszeg održan je Info dan u sklopu prekograničnog projekta Interreg V-A Hungary-Croatia. Turističku, kulturnu te prirodnu baštinu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×