12.4 C
Koprivnica
Petak, 4. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Financiranje

Podravska općina daje potpore za kulturu, maksimalni iznos potpora viši od 20.000 eura
P

Rok za podnošenje prijav je 30. listopada 2024.

Ne propustite

Općina Virje objavila je Javni poziv za financiranje javnih potreba u kulturi za sljedeću godinu.

Kako piše u dokumentu, Općina je za javne potrebe u kulturi osigurala 34.554 eura.

– Osigurana su sredstva za djelatnosti, programe, projekte, aktivnosti i manifestacije u kulturi od interesa za Općinu Virje. Na ovaj Javni poziv mogu se javiti udruge čiji su ciljevi i djelatnost usmjereni ka zadovoljenju javnih potreba stanovnika Općine Virje na području kulture i tehničke kulture, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti ne budu ocjenjene kao gospodarske djelatnosti – istaknuto je u pozivu.

Istaknuli su kako udruge s područja općine, koje se javljaju na ovaj javni poziv moraju biti upisane u Registar udruga te moraju ispunjavati sve druge uvjete propisane pozivom odnosno Uputama za prijavitelje.

– Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu je 663,61 eura, a najveći iznos po programu je 20.617,82 eura. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti jedan program u okviru ovog poziva, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci u periodu od 1. 1. 2025. do 31.12.2025. godine – pojasnili su.

Rok za podnošenje prijava, neovisno kojim putem se one dostavljaju u Općinu Virje je 30. listopada 2024. Detalji natječaja mogu se pronaći na mrežnim stranicama Općine Virje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prometna

FOTO Sudar dvaju automobila, jedan sletio u kanal

Zbog bočnog sudara dvaju automobila, jedno je vozilo ostalo na prometnici, a drugo sletjelo u kanal. Prometna nesreća dogodila se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×