12.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Užas u susjedstvu

Policajac uhićen zbog bludnih radnji, prijavile ga supruga i njena sestra
P

Određen mu je istražni zatvor od mjesec dana

Ne propustite

Policijski službenik susjedne Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske osumnjičen je zbog kaznenog djela bludnih radnji.

Kako navodi bjelovarska policija, osnovano se sumnja da je policijski službenik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske počinio kazneno djelo na štetu ženske osobe za koje je propisana kazna zatvora do tri godine.

Određen mu je istražni zatvor od mjesec dana, piše Jutarnji. Kako navode, riječ je o dugogodišnjem sindikalnom povjereniku s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Prema pisanju portala net.hr, protiv njega su kaznenu prijavu podnijele nevjenčana supruga i šogorica i to zbog bludnih radnji i nad jednom i nad drugom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan koprivničkih branitelja i obljetnica preuzimanja vojarne

FOTO/VIDEO Svečani mimohod vojske, policije i branitelja prošao kroz Koprivnicu u čast svih koji su dali život za domovinu

Danas se obilježava 33. obljetnica preuzimanja Vojarne u Koprivnici i Dan koprivničkih branitelja, a pripremljen je prigodan program. U 9.30...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×