9.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 6. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Prigradsko naselje

PITOMA REKA Osam mamlaza gađalo se bocama, onda je Darac uzeo motorku i krenuo ju “turirati”
P

Svima su redom podijeljene kazne od 100 eura, a s obzirom da su neki bili privedeni, one su nešto i umanjene.

Ne propustite

Boce su letjele “sve u 16”, sipale se uvrede, rijetko tko od “zaraćene” devetorke nije bio pod utjecajem alkohola; kad bismo zbrojili razrede završene obavezne osnovne škole ne znamo bismo li nabrojali do 20. Jedan od njih devet imao je doduše završenu srednju školu pa je teško reći koliko je obrazovanost utjecala na ovaj cirkus u prigradskom naselju Reka.

No, krenimo redom. Ovaj dar-mar dogodio se lani sredinom travnja, oko 19 sati. Sudu je trebalo godinu i pol kako bi donio prvu, nepravomoćnu presudu i kaznio sudionike novčanim kaznama. Sve je krenulo, barem tako piše u presudi, nakon što je prvi od njih vikao i galamio po ulici i bocama, uz pomoć prijatelja, gađao suprotstavljenu četvorku među kojima je bio i jedan maloljetnik. Tu nije stao pa je staklenim bocama gađao i citroen varaždinskih oznaka koji se tamo, ne znamo kako našao.

Kaos kod Koprivnice

On, za divno čudo nije bio pijan. No, njegov brat imao je 1,20 promila te je nakon svađe nokautirao poznanika. Naravno, i on je uhvatio boce i krenuo s paljbom po drugima, ali i – opet, jadnom citroenu koji se tamo, ne znamo kako, našao. Treći sudionik imao je 1,64 promila, a on je jednog od protivnika udario glavom o glavu. I bacao boce. Peti na “listi” bio je trijezan, no ne i pri sebi jer je u jednom trenutku, nakon što je bacao boce, uzeo motornu pilu. Darac ju je upalio i držao gas, kažu “turirao” ju je. Sljedeći koji se pravdao na sudu bio je malo pripit, 0,32 promila, a krimen mu je bacanje boca. Sljedeća trojka također je bacala, a oni nisu bili pod utjecajem alkohola. Među njima je, podsjetimo, bio i jedan maloljetnik no njegov je postupak izdvojen u poseban sudski predmet.

Svima su redom podijeljene kazne od 100 eura, a s obzirom da su neki bili privedeni, one su nešto i umanjene. Plate li kaznu u roku one će se još smanjiti za trećinu pa im plaćanje ne bi trebao biti neki problem. Dodajmo tek kako su kazne, s obzirom da je Sud primijenio onaj blaži prekršajni zakon u rasponu od 20 do 100 eura pa su svi dobili “maksimalke”.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Moda na podravskim motivima

Neodoljiv Karolinin osmijeh uljepšao nam je dan, a outfit joj stoji kao saliven

Pun je grad jučer bio tijekom prijepodneva, no Karolinin osmijeh uvijek se istakne. Razveselila nas je i lijepom jesenskom kombinacijom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×