11.8 C
Koprivnica
Srijeda, 2. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Vatreno

Kakav ulov! Kopali u dvorištu i našli opasni “paket” iznenađenja
K

Oružje je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.

Ne propustite

Jedan je savjesni građanin jučer policiji predao popriličnu količinu oružja.

Kako javljaju iz Policijske uprave, osoba sa šireg đurđevačkog područja predala je osam ručnih bombi, pet praznih okvira za automatsku pušku i 300 grama eksploziva. Sve je to pronađeno u zemlji kada su obavljani radovi uz gospodarski objekt.

Oružje je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.

– Pozivamo sve one koji još negdje u svojim domovima pronađu, čuvaju ili skrivaju ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji bez sankcija. Dragovoljna predaja oružja odnosi se na predaju zabranjenog i dozvoljenog oružja bez vremenskog ograničenja. Podsjećamo građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje, već da pozovu policiju na broj 192 te će policijski službenici doći na dogovorenu adresu i na siguran način preuzeti opasna sredstva. Takvim pristupom potencijalne opasnosti svedene su na najmanju moguću mjeru – podsjećaju iz policije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Erasmus+

FOTO Obrtnička škola Koprivnica prva u Hrvatskoj krenula je u “europske avanture”, a danas i Francuzi kod nas uče kuhati

Obrtnička škola Koprivnica prva je strukovna škola u Hrvatskoj koja se uključila u europske projekte mobilnosti, zanimljivo, čak četiri...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×