11.8 C
Koprivnica
Srijeda, 2. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Povratak na teren

Podravka nastavlja dominaciju u ligi, no druga stvar je ipak važnija: Sretna sam što sam se napokon vratila rukometu!
P

Sve su cure dobile priliku, rastrčale smo se te ja malo manja razlika nego što smo očekivale - rekla je Tina Barišić.

Ne propustite

Rukometašice Podravke stopostotne su u domaćem prvenstvu, a jučer su na “gostovanju” kod Zrinskog upisale novu visoku pobjedu 24:38. Ove su ekipe zapravo zamijenile gostovanja pa je utakmica igrana u Koprivnici u Bepovoj dvorani.

Bodovi su bitni, no možda je važnija jedna druga činjenjica – svoje prve minute nakon osam mjeseci izbivanja s terena upisala je naša Tina Barišić. Iza nje je teška operacija i dugotrajna rehabilitacija te priprema za rukometne napore.

– Od suigračica, ali i publike, zaradila je zasluženi pljesak kada je zatresla protivničku mrežu u 52. minuti – naveli su u klubu nakon utakmice i dodali kako je Tina važna karika ekipe i kad bude na 100 posto bit će značajno pojačanje u Ligi prvakinja.

Press RK Podravka
Tina Barišić opet igra rukomet! // Foto: Arhiva

– Poslije reprezentativne pauze smo odigrali domaće prvenstvo, što nam je dobar trening za subotnji Metz. Sve su cure dobile priliku, rastrčale smo se te ja malo manja razlika nego što smo očekivale. Još smo se tražile jer nismo trenirale cijeli tjedan zajedno tako da možemo biti zadovoljne što smo sve igrale i dobile priliku te što smo osvojile ova dva boda. Drago mi je, sretna sam što sam se vratila nakon ozljede i nadam se da više neće biti ovakvog odsutstva – rekla je Tina Barišić, igračica RK Podravke Vegete.

Podravkašice odlaze u subotu na gostovanje u Francusku kod Metza u 4. kolu Lige prvakinja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Erasmus+

FOTO Obrtnička škola Koprivnica prva u Hrvatskoj krenula je u “europske avanture”, a danas i Francuzi kod nas uče kuhati

Obrtnička škola Koprivnica prva je strukovna škola u Hrvatskoj koja se uključila u europske projekte mobilnosti, zanimljivo, čak četiri...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×