12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 3. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tko će pobijediti?

Naša dva grada u izboru za najbolje u zemlji, Koprivnica u dvije kategorije, Križevci u jednoj
N

Dodajmo i kako ove godine u glavnim kategorijama, najbolji grad za život, šampion privlačenja EU fondova, gospodarstvo i sličnima nema gradova iz naše županije.

Ne propustite

U tijeku je već sedmi tradicionalni izbor najboljih gradova u zemlji u organizaciji portala gradonačelnik.hr i medija Jutarnji list. U konkurenciji su 42 grada u više kategorija, a među njima i naši Koprivnica i Križevci.

Koprivnica se kandidirala u kategorijama najpametniji grad i eko-grad, dok su Križevci samo u kategoriji ekologije.

Podravska metropola borit će se za titulu pobjednika protiv Dubrovnika, Jastrebarskog, Karlovca i Osijeka, a Križevci u drugoj kategoriji protiv Koprivnice, Krka, Osijeka i Velike Gorice.

Dodajmo i kako ove godine u glavnim kategorijama, najbolji grad za život, šampion privlačenja EU fondova, gospodarstvo i sličnima nema gradova iz naše županije. Želite li pogledati tko je sve nominiran u drugim kategorijama – pogledajte OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Odlična ideja

Udomite napuštene pse iz ove podravske općine i dobit ćete 400 eura po životinji!

Kako doznajemo, podravska općina Koprivnički Ivanec odlučila je značajnije se pobrinuti o napuštenim psima te poticati njihovo mikročipiranje kao...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×