12.4 C
Koprivnica
Petak, 4. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zajedničke snage

Otvorena još jedna asfaltirana dionica, za tri kilometra dugu prometnicu u sastavu Križevaca 285.000 eura
O

Ova cesta omogućit će da ovaj kraj dodatno oživi, a naš je sljedeći korak dovršiti priključak na vodu - naglasio je Rajn.

Ne propustite

Formalno je za promet jučer otvorena još jedna asfaltirana dionica, ova u naselju Pobrđani, mjesnog odbora Vojakovac u sastavu Križevaca. Projekt su zajedničkim “snagama” realizirali Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci i Županijska uprava za ceste.

Dragutin Guzalić, ravnatelj ŽUC-a kazao je kako godišnje uspijevaju asfaltirati između četiri i pet kilometara novih cesta, a ova dionica u Pobrđanima duga je tri kilometra. Investicija je, dodao je, iznosila 285.000 eura, a Grad Križevci sufinancirali su projekt s 58.000 eura.

S otvorenja dionice // Foto: Kckž

– Osigurali smo bolje prometne uvjete za sve naše građane, što je ključna uloga Županijske uprave za ceste – rekao je Guzalić, dok je križevački gradonačelnik Mario Rajn dodao:

– Ova cesta omogućit će da ovaj kraj dodatno oživi, a naš je sljedeći korak dovršiti priključak na vodu – naglasio je Rajn.

Župan Darko Koren kazao je kako je suradnja između Grada Križevaca i Županijske uprave za ceste primjer uspješne suradnje koja vodi do konkretnih rezultata te zahvalio svima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta.

Asfaltirana su tri kilometra
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prometna

FOTO Sudar dvaju automobila, jedan sletio u kanal

Zbog bočnog sudara dvaju automobila, jedno je vozilo ostalo na prometnici, a drugo sletjelo u kanal. Prometna nesreća dogodila se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×