12.4 C
Koprivnica
Petak, 4. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Supersport HNL

SVI NA APAŠ Dolazi momčad koja je u osam kola primila tek jedan gol, Kovačević: Pokazali smo da možemo protiv najboljih!
S

Dobar vijest, otkriva trener Mario Kovačević, je da će za utakmicu konkurirati napadač Nestorovski koji ima određenih problema s listom.

Ne propustite

Koprivnički Apaš, sutra u subotu u 18.30 sati. S jedne strane posljednjeplasirani Slaven, s druge prva Rijeka. Utakmica 9. kola Supersport HNL-a.

Farmaceuti dočekuju momčad koja je u osam kola primila samo jedan pogodak, a dala 15. Samo tjedan dana nakon šokantnog poraza kod Gorice u posljednjim sekundama susreta. Nakon utakmice koju su Kovačevićevi dečki jednostavno morali dobiti. Bili su bolja momčad, no u nogometu je rijetko kad baš tako jednostavno.

Dobar vijest, otkriva trener Mario Kovačević, je da će za utakmicu konkurirati napadač Nestorovski koji ima određenih problema s listom i zbog toga je preskočio Goricu. Neće biti pak Caimacova koji ima kartone, dok Lešković još uvijek nije do kraja zaliječen. Kiša pada već danima, no u klubu vjeruju kako će teren biti spreman.

– Bio sam na glavnom terenu pod kišom, nemam zamjerke – dometnuo je Kovačević, a prognoza vremena za sutra kazuje kako bi se trebalo razvedriti prije utakmice.

Mario Kovačić
Mario Kovačević // Foto: Ivan Balija

Trener Slavena respektira Rijeku, pohvalio je njihovu igru u napadu i obrani, no ističe kako vjeruje u svoju momčad te kako će s Nestorovskim ipak postupiti malo opreznije.

– List je razlog zašto nije igrao kod Gorice. Mislim da je spreman za 65-70 minuta s Rijekom, no sigurno nećemo nešto forsirati pa ga zbog jedne utakmice izgubiti na dulje vrijeme – govori Kovačević koji je ponovio kvalitete sljedećeg protivnika, međutim dodao kako će unatoč tome mnogo ovisiti kako će igrati njegova momčad.

– Kažu nemate što izgubiti, itekako imamo, pa igramo kod kuće. Zar nije utakmica protiv Dinama pokazala da se može igrati sa svakim i pobijediti – dometnuo je Kovačević koji je zbog odgode utakmice s Goricom u ponedjeljak imao dva dana manje za pripremu i odmor.

Umjesto Caimacova u igru će, vrlo vjerojatno, veznjak Adrian Liber koji se pokazao kao vrlo zahvalan igrač. Smatra kako je Rijeka odlična momčad s odličnim pojedincima.

– Naravno, to nam je samo motiv. Vjerujem da ćemo odigrati dobro i nadam se da ćemo “uloviti” tu neku rezultatsku stabilnost – ističe Liber koji je svojedobno igrao u Rijeci i zna kakav je njihov mentalitet te da neće biti lako.

Farmaceuti igraju lijepo i gledljivo, no još uvijek se događaju početničke greške. Čini se kako će Kovačeviću psihološki moment biti ipak nešto teže “okrenuti” u svoju korist. U Gorici je kiksao možda i najbolji igrač na tom susretu, vratar Sušak. Kovačević smatra kako je značajan dio toga nosi i pozicija na ljestvici te da bi sigurno bilo lakše i s manje pritiska da su na boljoj poziciji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svašta

NEVJEROJATNO S polja ukradeno 6000 kilograma zelja!

Nevjerojatna krađa dogodila se na oranici u susjednoj županiji. Kako je javila varaždinska policija, netko je u vremenu od 19....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×